Register.com brengt CommerceLock: makkelijke, doelmatige en betaalbare e-security voor kleine ondernemingen

CommerceLock digitale certificaten van Baltimore Technologies bieden e-security van het hoogste niveau voor een introductieprijs van $149

Register.com, een van de leidende uitgevers van domeinnamen voor het Internet, heeft CommercelockĀ uitgebracht. Het is een digitaal certificaat beveiligings product waarmee bedrijven hun transacties gemakkelijk en betaalbaar kunnen beschermen. CommerceLock gebruikt het hoogste niveau van e-security (128 bit) van Baltimore Technologies, zodat register.com digitale certificaten kan verstrekken aan online bedrijven tegen de aanbiedings prijs van $149 per certificaat.

"Ondanks het toenemend belang van e-commerce beveiligings oplossingen hadden kleine en middelgrote ondernemingen bijzonder weinig keus bij het kopen van digitale certificaten", sprak Ronald Fried, Senior Vice President Business Development bij register.com. "Bij de ontwikkeling van CommerceLock hebben we rekening gehouden met de specifieke wensen van onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn van mening dat dankzij de samenwerking met Baltimore Technologies, CommerceLock het beste product voor digitale certificaten op de markt is, qua kracht, nut en bruikbaarheid".

Met CommerceLock kunnen ondernemingen die zich bezig houden met e-commerce de privacy van de gegevens die zij van hun klanten ontvangen, beschermen. Met digitale certificaten kunnen web handelaren online communicatie en transacties beveiligen door de authenticiteit van de site te controleren en door vertrouwelijke informatie zoals credit card nummers te versleutelen. Zij functioneren dan als elektronische paspoorten waarmee bedrijven in heel de wereld veilige diensten kunnen aanbieden, waaronder toegangscontrole van gepersonifieerde diensten voor eindgebruikers, elektronisch stemmen, autorisatie van bank transacties en het online kopen van goederen en diensten.

CommerceLock gebruikt 128 bit Secure Server Lock Encryption, het meest degelijke niveau in de industrie. Baltimore Technologies treedt op als Certificatie Autoriteit, die de digitale certificaten maakt en de authentificatie controle uitvoert voor iedere toepasser van CommerceLock certificaten.

"Met CommerceLock kan ieder bedrijf, ongeacht de grootte, eerste klas beveiliging kopen voor e-business toepassingen", zei Andrew Morbitzer, vice president marketing bij Baltimore Technologies. "Met Baltimore UniCERT PKI zullen digitale certificaten online worden uitgegeven voor de beveiliging van alle e-business diensten".

Klanten van register.com kunnen via de domein registratie digitale certificaten kopen of direct via de home pagina. Voor bepaalde tijd is CommerceLock voor register.com klanten beschikbaar tegen de introductie prijs van $149. Klanten van andere domeinnaam uitgevers betalen $199.

Voor meer informatie over CommerceLock: www.register.com.

Baltimore Technologies

Baltimore Technologies ontwikkelt en verkoopt producten en diensten waarmee bedrijven betrouwbare, veilige systemen kunnen ontwikkelen voor e-business, het Internet en mobiele handel. Het productenpakket omvat volledige PKI (public-key infrastructuren) systemen, oplossingen voor draadloze e-security, beveiliging van content (MIMEsweeper producten), beveiligingstoepassingen en apparatuur voor cryptografie. Baltimore Technologies verkoopt de producten en diensten direct en via het TrustedWorld partner programma, waarbij de in technologie leidende bedrijven van de wereld zijn aangesloten. Op het gebied van PKI technologie is Baltimore Technologies marktleider. Er werken meer dan 1000 mensen. Baltimore Technologies is genoteerd aan NASDAQ (BALT) en de London Stock Exchange (BLM).

Voor meer informatie over Baltimore Technologies: http://www.baltimore.com

Register.com

Register.com, Inc. (www.register.com) registreert domeinnamen en biedt andere Internet diensten aan bedrijven en particulieren. Het was het eerste commerciƫle bedrijf dat zich met domeinnaam registratie bezighield toen de Amerikaanse overheid de industrie dereguleerde. Register.com heeft al meer dan 3 miljoen domeinregistraties verzorgd . Het bedrijf werd in 1994 opgericht en is gevestigd in New York City. Voor informatie nav dit persbericht:

Herma Volwater
Baltimore Technologies
Tel: 020 582 98 29
hvolwater@baltimore.com

Baltimore Technologies - Benelux Press Office

Kardux Communicatie bv
tel. +31 15 25 10 772
fax +31 15 25 10 518
wim@kardux.com