INTRODUCTIE, WWW.PRIVATEJETS.NL : EEN NIEUWE EENVOUDIG TE HANTEREN SITE VOOR EXECUTIVE-NIVEAU PRIVATE AIR RESERVERINGEN.


* private travel services voor bedrijven en particulieren
* Via internet een geschikt toestel bepalen en reserveren
* gepersonaliseerd telefoon service centre voor grond-, lucht- en catering diensten
Amsterdam 10 januari, 2001 - PrivateJets.nl, een nieuwe online private air luchtvaartbroker biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om via de website gebruik te maken van haar prive jet charter diensten. PrivateJets.nl is primair gefocused op zakelijke reizigers en particulieren die geinteresseerd zijn in het vliegen in een van de bijna duizend toestellen wereldwijd.

PrivateJets.nl is een van de grootste aanbieders voor het charteren van prive toestelen en gerelateerde diensten op het internet. Van zeer luxieuze jets tot volledige catering naar wens, van het eigenhandig maken van een boeking tot volledige klant begeleiding. PrivateJets.nl maakt de charter vlucht tot een onvergetelijke ervaring. Het bedrijf biedt een aantal voordelen voor particulieren reizigers, waaronder.
* Eenvoud in gebruik. PrivateJets.nl' biedt de klant de mogelijkheid om via haar website een vlucht op datum en tijd uit te zoeken, een prijs op te vragen en te bestellen. Klanten geven eenvoudig hun reiswensen in, en PrivateJets.nl zal een aantal verschillende passende toestellen aanbevelen. De klant kiest dan het toestel dat het best past bij haar behoefte voor die vlucht, kiest eventueel voor extra service en/ of diensten, en verstuurd de informatie. Het is niet nodig om telefonisch contact op te nemen, per mail ontvangt uw aangevraagde vlucht. Klanten die desondanks prefereren om hun zaken af te handelen via de telefoon kunnen gewoon contact opnemen met PrivateJets.nl¹s telefonische ondersteuning.
* Efficiency. PrivateJets.nl klanten kunnen vanaf iedere online bestemming ter wereld een toestel charteren , vervoer via de weg regelen en speciale caterings wensen doorgeven.
* 24x7, real-time service. Prijzen, beschikbaarheid, en informatie over toestellen zijn online beschikbaar voor alle PrivateJets.nl klanten, direct, 24-uur per dag. Klanten kunnen ook bellen met PrivateJets.nl¹s telefonische ondersteuning (tel. 0031 (0) 345-532656).
De kosten voor het charteren van een prive jet zijn in feite lager per persoon dan bij het vliegen bij vliegen met een commerciele luchtvaartmaatschappij. Het Charteren van een prive toestel is financieel interessant voor zowel bedrijven als voor individuele reizigers. Met meer dan 5000 vliegvelden waar naar toe kan worden gevlogen over de gehele wereld (meer dan 10 keer zoveel als waar commerciele toestelen kunnen landen),kunnen passagiers:
* Direct vliegen naar of tussen afgelegen bestemmingen. Lange overstappen op vliegvelden en vertragingen op commerciele knelpunten vermijden.
* Meerdere stops maken onderweg, indien de passagiers dit wensen, in plaats van gebonden zijn aan reis schema¹s van commerciele luchtvaartmaatschappijen.
* Direct vertrekken zoda de zaken zijn afgerond in plaats dan te moeten wachten op een lijnvlucht.
* Aan boord genieten van volledige privacy, die bij commerciele vluchten vaak te wensen over laat.
* Op tijd weer thuis zijn voor een wel verdiende nachtrust in plaats van weer een nacht in een hotel te moeten doorbrengen.
Naast het bieden van een unieke dienst en een innovatief aanbod van diensten, hecht PrivateJets.nl het grootste belang aan veilige luchtvaart. Zoals de wet vereist, voldoen alle vluchten aan de eisen van de Rijks luchtvaartdienst. Dit geld voor zowel vluchtuitvoering en opleidingen als voor het onderhoud.

Over PrivateJets.nl
PrivateJets.nl, is opgericht in 1999, zij maakt het boeken van een prive toestel eenvoudig en toegankelijk door het gebruik van de modernste internet technologiëen, zij biedt snel en gemakkelijk, directe online mogelijkheden tot het boeken van jets. Door in te loggen op PrivateJets.nl' Web site, kunnen reizigers, enkele reizen, retourvluchten en vluchten bestaand uit meerdere segmenten boeken. Dit alles net zo gemakkelijk als bij het boeken van een lijnvlucht. Terwijl de klant direct alle voordelen en exclusiviteit geniet die horen bij een prive vlucht. Privatejets.nl werd opgericht onder de paraplu van Kingston European Business Travel.

Contact
E-mail: info@kingston.nl
Telefoon: 0031 (0) 345-532656
Contactpersoon: Dolf Kars
URL: www.privatejets.nl