Persinformatie

Datum: 10 januari 2001

ad 2-one en SCOOT gaan samenwerken

ad2-one, specialist in nieuwe marketingcommunicatie-mogelijkheden, is een unieke samenwerking aangegaan met het grootste infomediary van Europa, SCOOT. Deze samenwerking maakt het mogelijk om werkelijke multichannel-segmentatie toe te passen, zodat SCOOT zijn gebruikers kan bereiken met gerichte boodschappen en advertenties via diverse kanalen zoals mobiele telefonie, WAP, PC of interactieve tv.

ad2-one werd in juni 2000 opgericht als dochter van VivendiNet dat zich innovatief bezighoudt met online advertising. ad2-one treedt op als verkoper van advertenties, sponsoracties en als leverancier van marketing services. SCOOT is de eerste grote internationale klant voor ad2-one.

Gericht adverteren

Met ad2-one als partner kan SCOOT boodschappen van adverteerders zeer gericht inzetten. Adverteerders krijgen van ad2-one inzicht in de SCOOT gebruikers (bellers en surfers), hun informatiewensen en de media die zij inschakelen om informatie te verkrijgen. Op basis van deze gegevens kunnen adverteerders hun boodschappen direct op hun doelgroep richten. Hierbij blijft de anonimiteit en privacy van de doelgroep uiteraard volledig gewaarborgd.

Enorm advertentiebereik

Herman de Haan, Managing Director ad2-one Benelux: "Wij bieden adverteerders met deze overeenkomst unieke marketingmogelijkheden. Zij zijn er van verzekerd dat hun commerciële boodschappen bij de juiste doelgroepen onder ogen komen. Bovendien kunnen zij via Scoot een grote hoeveelheid klanten bereiken, ongeacht het medium dat zij kiezen."

ad2-one is gespecialiseerd in de verkoop van online advertising en biedt gespecialiseerde marketing services. Het Europese netwerk van ad2-one heeft vestigingen in de Amsterdam, Brussel, Parijs, Londen en München. ad2-one is een 100% dochter van VivendiNet dat op zijn beurt weer deel uitmaakt van het Franse Vivendi Universal. Vivendi Universal is met wereldwijd zo'n 300.000 medewerkers een multimedia- en communicatieconcern van formaat. Voor meer informatie: www.ad2-one.com

Noot voor de redactie (