Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 10-01-2001 mediaberichten woensdag 10 januari (12.00 uur)

BLITTERSWIJCK- Brand in stacaravan

BLITTERSWIJCK Door onbekende oorzaak is op dinsdagavond 9 januari een stacaravan uitgebrand aan de Veerweg in Blitterswijck. Er raakte niemand gewond. Omstreeks 22.45 uur zag een passant vlammen uit de caravan komen en waarschuwde de brandweer. Deze kon echter niet voorkomen dat de hele caravan uitbrandde. Het is nog onbekend hoe de brand kon ontstaan. Ook het schadebedrag is niet bekend.

HERKENBOSCH Brand

HERKENBOSCH In een woning aan de Vijverweg in Herkenbosch heeft op dinsdagavond 9 januari een brand gewoed. Er raakte niemand gewond. Omstreeks 20.45 uur brak er brand uit op de eerste verdieping van het pand, waarin op dat moment niemand aanwezig was. De brandweer had het vuur snel onder controle maar de eerste verdieping en de zolderetage liepen zware roetschade op. Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting. Het schadebedrag is niet bekend.

STEYL Letselongeval

STEYL Een 40-jarige man uit Tegelen raakte op 10 januari gewond bij een ongeval op de Keizerstraat in Steyl. Net na middernacht kwam de man in een bocht met zijn snorfiets ten val. Hij liep daarbij een onderbeen fractuur op.

REGIONAAL Rijden onder invloed

In de nacht van 9 op 10 januari heeft de politie een twee personen bekeurd wegens rijden onder invloed. In Venlo werd een 57-jarige Italiaan werd aangehouden op de Spoorstraat. Een ademanalyse wees uit dat de man teveel had gedronken. Hij kreeg een boete van fl 300,- en een rijverbod voor 2 uur. Een 31-jarige man uit Weert werd omstreeks
01.10 uur aangehouden op de St. Jobstraat in zijn woonplaats. Ook hij had teveel gedronken. De man kreeg een rijverbod voor 1 uur en de zaak werd via snelrechet afgehandeld.