Gemeente Ede

Openbare kennisgeving

Verkeersbesluit
Burgemeester en wethouders hebben besloten de Boerderijweg in Harskamp te sluiten voor het gemotoriseerde verkeer ter hoogte van de Molenweg. Een uitzondering daarop vormen de (brom-)fietsers. De sluiting geschiedt door middel van het plaatsen van enkele palen.

Ter inzage besluit
Het verkeersbesluit ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het informatiecentrum is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Bezwaarschrift
Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ede, postbus 9024, 6710 HM EDE. De termijn begint op de dag na die waarop het besluit openbaar bekend is gemaakt.

Voorlopige voorziening
Indien u van mening bent dat uitvoering van het besluit onevenredig nadeel voor u zou meebrengen, dan kunt u gedurende het onderzoek een verzoek indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 30160, 6803 AD ARNHEM. U moet dan wel een afschrift van het bezwaarschrift mee sturen.



Ede, 10 januari 2001