RABOBANK NEDERLAND kiest TANTAU Software voor versnellen van online bankieren

Austin, Texas ­ 10 januari 2001- Rabobank Nederland heeft TANTAU Software, Inc. geselecteerd voor het verder ontwikkelen van diensten op het gebied van online bankieren. TANTAU zal de meest recente technologie op dit gebied implementeren, waardoor online bankieren voor Rabobank-klanten sneller en gemakkelijker wordt met handhaving van de hoogste veiligheidseisen.

TANTAU's Software is geselecteerd voor het stroomlijnen en hiermee versnellen van financiële transacties via een nieuw webportaal. Het portaal is de eerste stap voor de Rabobank in het creëren van een nieuw pakket online diensten. Met de technologie van TANTAU kunnen Rabobank-klanten verschillende transacties in een keer uitvoeren, zoals het checken van hun banksaldo, geld overboeken en handelen in aandelen, zonder opnieuw in te loggen. Met TANTAU's webserver voldoet het nieuwe portaal van de Rabobank aan de meest recente vereisten voor omvangrijke internettransacties: toegankelijkheid, transactie-integriteit, veiligheid en voldoende omvang.

TANTAU Software biedt financiële instellingen wereldwijd die middelen die noodzakelijk zijn om veilige e-commerce transacties aan te kunnen bieden. Met functies als pro-actief berichten versturen, conversie van inhoud en profielbeheer kunnen bedrijven informatie voor individuele eindgebruikers verzenden, aanpassen en personificeren. De mogelijkheid om persoonlijke gebruikersdiensten te ontwikkelen stelt ondernemingen in staat om solide relaties met hun klanten op te bouwen en te onderhouden. TANTAU Software's platform maakt het mogelijk om online bancaire diensten naadloos te integreren met mobiele diensten.

Informatie over TANTAU
TANTAU Software Inc. is een wereldwijde leverancier van software en professionele diensten die ondernemingen in staat stelt om frequente, veilige, mobiele e-commercetransacties uit te voeren terwijl zij directe toegang blijven behouden tot hun klant. Tot TANTAU's klanten uit de 'haute finance' behoren onder andere grote financiële instellingen en beurzen over de hele wereld, zoals The Chase Manhattan Bank, Credit Suisse, SEBanken en MeritaNordbanken. Tot de strategische allianties behoren onder andere Nokia, Hewlett-Packard, Compaq, NEON Systems, BEA Systems en Baltimore Technologies. TANTAU is lid van het WAP-forum en Radicchio, het mondiale samenwerkingsverband dat veiligheid voor draadloze e-commerce promoot. Het hoofdkantoor bevindt zich in Austin, Texas. TANTAU heeft ontwikkelings- en verkoopkantoren over de hele wereld, waaronder in Australië, Finland, Duitsland, Japan, Nederland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Meer informatie is te vinden op de website van TANTAU: www.tantau.com.

Neem voor meer informatie contact op met: TANTAU Brooke Bulow (512) 306-4206 brooke.bulow@tantau.com Rabobank Erik Doeselaar (030-2162822) pressoffice@rn.rabobank.nl Van Hulzen PR Adviseurs Astrid van den Berg (071) 560-2060 avdberg@hulzen.nl