Gemeente Maassluis

10-1-2001

Perscommunique 9 januari 2001

Waarderingssubsidie T.O.G.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om tafeltennisvereniging Tot Ons Genoegen (T.O.G.) een waarderingssubsidie te verstrekken van 650,--, aangezien T.O.G. als sportvereniging al sinds jaar en dag een bijdrage levert aan de sportbeoefening in Maassluis. Dit besluit is overeenkomstig het advies van de Maassluise Sport- en Recreatieraad.

Ville de Pastorie

Het college heeft besloten een eenmalige subsidie van 30.210,- te verstrekken aan de Sint Liduinastichting Schiedam voor het verbeteren van de toegankelijkheid van het vakantiehuis "Ville de Pastorie" in Rockanje. "Ville de Pastorie" is een vakantiehuis voor ouderen uit de regio Nieuwe Waterweg Noord, aan wie -onder begeleiding- de gelegenheid wordt geboden in een kleinschalige huiselijke omgeving vakantie te genieten. Bij de Sint Liduinastichting Schiedam zal een inspanningsverplichting worden neergelegd om per jaar circa 100 Maassluizers te huisvesten in het vakantiehuis.

Overige documenten:
Advies B en W 420 subsidie jubileum T.O.G. Advies B en W 420 verzoek om ondersteuning toegankelijkheidsvoorzieningen in Villa de Pastorie