GREEN VALLEY BV

Green Valley en OSC gaan partnership aan

DELFT (NL) / AMSTERDAM (NL) 10 januari 2001
OSC -een internationaal georiënteerde system integrator en werkzaam voor fortune 500 ondernemingen- heeft bekend gemaakt dat het een partnership aangaat met het toonaangevende Nederlandse bedrijf Green Valley. OSC zal in Nederland optreden als 'associate' op alle deelgebieden van systeem integratie van de Green Valley software.

Green Valley (www.greenvalley.nl) is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van web-enabled kennismanagement- en contentmanagementsystemen. Dat is software om de inhoud van snel veranderende Internet-, intranet- en extranet-sites goed te kunnen beheren. Tot de klantenkring van Green Valley behoren uiterst kennisintensieve organisaties in Nederland, waaronder KNB (extranet voor alle 800+ notariskantoren), Algemene Rekenkamer (integraal intranet) en Gemeente Utrecht.

Het vlaggenschip van Green Valley is Discovery Server R/3, een softwarepakket waarmee uiterst snel en efficient een intranet, extranet of internetsite, die beheerd wordt door honderden tot duizenden gebruikers, kan worden opgezet. Hierbij staan schaalbaarheid en gebruikersvriendelijkheid centraal zodat gebruikers niet getraind behoeven te worden na invoering van een Internet- of kennismanagementportaal.

De keuze van Green Valley voor OSC als partner is mede ingegeven door de ruime ervaring die het Nederlandse bedrijf heeft met implementaties van omvangrijke, organisatiebrede informatiesystemen bij zeer grote organisaties. Bovendien werken Green Valley en OSC al enige tijd samen en hebben specialisten van OSC direct toegang tot het ontwikkelcentrum van Green Valley.
Rens Boogerd, CEO Green Valley: 'OSC heeft de expertise om bedrijven aan de hand te nemen, daar waar het organisatorische aspecten van intranet en extranet implementaties betreft. Juist doordat onze software zo snel en eenvoudig kan worden uitgerold over zeer veel gebruikers, wordt de druk op de (her)inrichting van de organisatorische processen groter. Met OSC kunnen zijn we verzekerd van een partner die onze klanten deze diensten kan leveren'.

OSC (www.osc.nl), gevestigd te Amsterdam, is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 1987 de ervaring en creativiteit bundelt van diverse professionals op het gebied van implementaties en begeleiding van diverse platform-, netwerk-, database- en applicatietechnologie. OSC onderscheidt zich door de klant volledig te kunnen ondersteunen op het vlak van implementatie, adoptie en management consultancy op het vlak van IT implementaties. Deze werkwijze stelt OSC in staat kwalitatief zeer hoogwaardige en bedrijfszekere implementaties te realiseren; met behoud van flexibiliteit en integratiemogelijkheden maar tegen substantieel lagere onderhoudskosten.
Over het partnership met Green Valley zegt Paul Wals, directeur van OSC: 'Door onze samenwerking met Green Valley zijn we in staat om onze klanten te voorzien van een uitermate krachtig platform om kennis- en informatiemanagementvraagstukken via Internettechnologie op te lossen'.

CONTACTINFORMATIE
Green Valley BV
Martinus Nijhofflaan 2
Postbus 1081
2600 BB Delft
tel.: +31 (0)15 2511000
fax: +31 (0)15 2511001
web: www.greenvalley.nl
email: info@greenvalley.nl

OSC BV
Haarlemmerweg 317 F
1051 LG Amsterdam
tel.: +31(0)20-6845920
fax: +31(0)20-6845442
web: www.osc.nl
email: info@osc.nl


===NOOT VOOR DE REDACTIE,