Persbericht

Network Associates sluit distributie-overeenkomst met Kenfil

Amsterdam, januari '00 - McAfee, een business unit van Network Associates (NAI), en Kenfil Distribution laten weten dat ze een overeenkomst hebben gesloten. Kenfil Distribution zal als subdistributeur de diverse producten van McAfee gaan verdelen. De samenwerking gaat onmiddellijk van start. Zowel NAI als Kenfil zijn bijzonder verheugd met de aankondiging en hebben er het volste vertrouwen in dat de samenwerking voor beide partijen vruchten zal afwerpen.

Kenfil Distribution B.V. is onderdeel van het aan de AEX-effectenbeurs genoteerde Blue Fox Enterprises N.V., een IT-dienstverlener gespecialiseerd in distributie van software en hardware in combinatie met diensten zoals magazines, detachering,werving , selectie en opleidingen. Het bedrijf sleepte dit jaar ook de award voor beste retail*distributeur in de wacht.

Met deze overeenkoms bouwt NAI voort aan zijn goede relatie met het Nederlandse kanaal. Het bedrijf wil zich profileren als vooraanstaande leverancier van beveiligingsoplossingen. De overeenkomst met Kenfil onderlijnt nogmaals NAI's betrokkenheid bij de integrale kwaliteit en dienstverlening.

Over McAfee
McAfee levert globale en voordelige oplossingen die e-business beschermen tegen aanvallen van kwaadwillige Internet-applets en virussen. McAfee Active Virus Defense is de bekroonde meerlagige oplossing voor antivirusbescherming, met WebShield Internet voor de beveiliging van gateways, GroupShield voor de beveiliging van e-mail servers, NetShield voor file servers en VirusScan voor desktops en mobiele gebruikers. McAfee levert ook schaalbare tools voor het beheer van het antivirusbeleid, updates en rapportage via het Internet, dankzij de technologie van ePolicy Orchestrator en Enterprise SecureCast. Alle producten van McAfee worden gesteund door één van de belangrijkste antivirus-onderzoeksorganisaties ter wereld, McAfee AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team), het team dat als eerste Melissa en Bubbleboy ontdekte en dat de klanten beschermt tegen de steeds meer complexe en frequente aanvallen via het Internet die de e-business dreigen te verlammen. Voor meer informatie bereikt u McAfee op het Internet: http://www.mcafeeb2b.com.

Network Associates Inc., met hoofdkwartier in Santa Clara, Calif., is een leidend leverancier van beveilings- en beschikbaarheidsoplossingen voor e-business. De vijf business units van Network Associates -- PGP Security (firewall, detectie van indringing, codering), Sniffer Technologies (netwerk- en toepassingsbeheer), Magic Solutions (op het web gebaseerde oplossingen voor service desks), McAfee (antivirus), en myCIO.com (beveiligings- en antivirusdiensten) -- produceren de beste oplossingen van hun categorie en gebruiken kerntechnologieën om de veiligheid en beschikbaarheid te garanderen die e-business nodig heeft. Network Associates is ook meerderheidsaandeelhouder van McAfee.com, één van de grootste business application service providers op basis van betaalde abonnementen ter wereld. Voor meer informatie bereikt u Network Associates op het nummer +31 (0)20 586 6100 of op het Internet: http://www.nai.com .

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada , B 43, 1020 Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Patrick Aalbers
Benita Dreesen
Network Associates International BV
Creative Strategies NV
Tel.:+31 (020) 586 62.64 Tel.
+32 (02) 267 41 60
Patrick_Aalbers@nai.com
benita@creative-strategies.be

###
OPMERKING: Network Associates, McAfee, PGP, Sniffer, VirusScan, WebShield, NetShield, GroupShield, PrimeSupport en Magic Solutions zijn gedeponeerde handelsmerken van Network Associates en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het uitsluitende eigendom van hun respectieve eigenaars.