Gemeente Uithoorn


Besluiten



Besluiten B&W

In zijn vergadering van 11 januari jl. heeft het college van B&W o.a. de volgende besluiten genomen:

* brief bewoner inzake vragen over autoverkeer door Potgieterlaan in relatie tot ingebruikname nieuwe scheidingsdepot aan Industrieweg beantwoorden met weergave van op korte termijn te treffen voorzieningen. (drempel op kruispunt Potgieterlaan, Beetslaan, Staringlaan en plaatsen verwijzingsbordjes op hoofdroutes naar scheidingsdepot).

* n.a.v. verzoek stichting OLGA om aanleg invalidenparkeerplaatsen op parkeerterrein Stationsstraat voorlopig 1 invalidenparkeerplaats te realiseren op parkeerterrein naast Oude Spoorhuis en de trottoirbanden ter plaatse te verlagen.
* het uit 1984 vastgestelde ventbeleid in loop 2001 te herzien en vooruitlopend daarop aan een vijfde bedrijf een ijsventvergunning te verlenen.

* aan de zich aangemeld hebbende winkels op een aantal specifiek genoemde zon- en feestdagen in 2001 ontheffing te verlenen op het verbod tot openstelling; eventueel latere verzoeken zullen ambtelijk worden afgedaan.

* de uitspraak van de president van de Arrondissementsrechtbank Amsterdam inzake afwijzing verzoek om voorlopige voorziening tegen bouwvergunning voor speeltoestellen op perceel Geertruidahoeve ter kennis te brengen van commissie voor milieu en welzijn.