Professionele website voor Terpstra Makelaardij

Voor het aanbod van Terpstra Makelaardij in Heerenveen kunt u nu ook op internet terecht. De site http://www.terpstramakelaardij.nl is gemaakt door twee jonge Lemster bedrijven. Die geven daarmee hun visitekaartje af voor het bouwen van zogeheten databank gestuurde websites.

De Mediafabriek en Peng Smart Web Design uit Lemmer hebben zich gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van professionele websites, die veel meer zijn dan een presentatie op internet. Zo kan ook de site van Terpstra Makelaardij in hoge mate door het bedrijf zelf geactualiseerd worden. Een groot voordeel, want dat betekent een besparing van tijd en geld en is de klant niet afhankelijk van externe kennis op websitegebied. Behalve het complete woning- en bedrijfspanden aanbod van het gerenommeerde Terpstra Makelaardij bevat de site http://www.terpstramakelaardij.nl onder meer een nieuwsbrieffunctie. Belangstellenden kunnen zich opgeven om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe panden en ander nieuws via hun e-mail. Verder biedt de site algemene informatie over het bedrijf en bevat het een overzicht van bedrijfspanden waarbij Terpstra Makelaardij betrokken is geweest.

De Mediafabriek en Peng Smart Web Design leggen zich toe op de balans tussen communicatie en techniek. De professionele databankgestuurde websites bieden voor de klant veel meer mogelijkheden, zo zeggen de twee jonge bedrijven.
Naast het zelf kunnen actualiseren van tekst en beeld op de website, biedt het interactieve mogelijkheden als uitgebreide zoekmogelijkheden, nieuwsbrieffuncties (desnoods voor verschillende doelgroepen) en bijvoorbeeld rekenmodules voor het online laten berekenen van offertes. Al naar gelang de wensen en eisen van de klant, kan zo een aantrekkelijk en zeer interactief communicatie- middel gemaakt worden.

Voor meer informatie over De Mediafabriek of Peng Smart Wen Design kunt u zich wenden tot Niek Donker (0514) 533 700 of Lex Thoonen (0514) 533 233, of per e-mail via mailto:niek@mediafabriek.nl of mailto:lex@peng.nl.

Lemmer, 12 januari 2001

Afzender:
De Mediafabriek
Niek Donker
Nieuwedijk 41A
8531 HK Lemmer
Telefoon: 0514 533 700
Mail:: mailto:niek@mediafabriek.nl
URL : http://www.mediafabriek.nl

Voor alle internetprojecten en websites werkt
De Mediafabriek samen met:
Peng Smart Web Design
Telefoon: 0514 53 33 23
Mail: mailto:lex@peng.nl
URL: http://www.peng.nl