PERSBERICHT

RSA Security komt met RSA Web Security Portfolio voor uitbreiding e-Security mogelijkheden

Hedel, 12 januari 2001 - Om aan te sluiten op de vraag naar producten voor e-security, brengt RSA Security de uitgebreide RSA Web Security Portfolio op de markt. Het gaat hierbij om een serie producten en diensten die het organisaties mogelijk maakt via hun Web-applicaties en initiatieven e-business transacties veilig uit te voeren.

De RSA Web Security Portfolio richt zich op de behoefte aan beveiligingsoplossingen in de internetomgeving. Zo biedt RSA Security een uitgebreide range oplossingen voor authenticatie, bescherming van privacy, integriteitscontrole, authorisatie en controle en acceptatie van gegevens. Voor alle soorten e-security kan men terecht bij RSA Security. Of het nu gaat om encryptietechnologie voor de bescherming van applicaties en informatie, two factor authentication, zodat zeker is met wie zaken wordt gedaan of PKI-software (Public Key Infrastructure) voor veilige digitale transacties.

Organisaties die bijvoorbeeld gegevens van Web-gebaseerde applicaties willen beschermen tijdens hun transport over internet en bij hun opslag, kunnen gebruikmaken van de RSA BSAFE software-ontwikkelkit. Hiermee is het mogelijk encryptie, beveiligde communicatie en PKI-fyunctionaliteit in de applicaties te bouwen. Voor bedrijven die vooral willen afschermen met wie ze zaken doen, bestaat RSA SecurID authenticatie. Hiermee is men ervan verzekerd dat alleen de bevoegde persoon de gegevens kan inzien. Voor organisaties die digitale certificaten willen uitgeven en investeren in een PKI is de RSA Keon software beschikbaar.

RSA Security
RSA Security (NASDAQ- RSAS), de meest vertrouwde naam in e-Security, helpt organisaties een betrouwbare omgeving te creëren voor e-business. Hiervoor kunnen zij gebruikmaken van RSA SecurID two-factor authentication, RSA BSAFE encryptie en RSA Keon digital certificate management systems. Er zijn wereldwijd meer dan een half miljard applicaties in gebruik die werken met RSA BSAFE en meer dan zes miljoen gebruikers van RSA SecurID. Met bijna 20 jaar ervaring en gebruikmakend van innovatieve technologie, is RSA Security in staat in te spelen op de veranderende eisen op beveiligingsgebied in de nieuwe online economie. Meer informatie over RSA Security is te vinden op www.rsasecurity.com Meer informatie voor de redactie:
RSA Security Potters PR Jan Hereijgers Monique Potters tel. +31 (0)73 599 8330 tel. +31 (0)345 501595 /+31 (0)6 28 88 96 32 email: jhereijgers@rsasecurity.com email: monique@potterspr.nl