Beste redactie,

Naar aanleiding van het persbericht van 28 december jl. 'Online Op Pad in Pools Oerbos, en de begin februari te houden Op Pad Beurs in het Congres Centrum in Den Haag, ontvangt u hierbij nog de bijbehorende foto's het Bialowieza National Park, accommodaties rond het park en wildlife.

Hieronder treft u een korte omschrijving per document/foto. De foto's zijn uitsluitend vrij van rechten te gebruiken in de context van het persbericht over het Bialowieza National Park in Polen en met vermelding van fotograaf Joep van de Vlasakker bij de foto van de wolf en de overige foto's onder vermelding van PAN Parks Photolibrary.

Voor meer informatie of een interview met onze bos expert die meer kan vertellen over het park kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Margit Renkema
persvoorlichter Wereld Natuur Fonds

Beschrijving van de foto's van het Bialowieza National Park in Polen

Bial_Iwildlife1.jpg Bison
Bial_Iwildlife2.jpg Wolf
Bial_visitors1.jpg Dikke boom met mensen er omheen Bial_visitors2.jpg Toegangshek van het Bialowieza National Park met toeristen Bial_riding_lidia_wiacek.jp Stal met eeen paard en een meisje Bial_landscape1.jpg Winterlandschap van het park Bial_landscape2.jpg Bos
Bial_accom2_pensjonat_gawra.jp Pension bij het Bialowieza National Park

Met vriendelijke groet,
Wereld Natuur Fonds
Margit F. Renkema
persvoorlichter / press officer
Tel.: ++ 31 (0)30 693 73 13
Fax: ++ 31 (0)30 691 20 64
Mobile: ++ 31 (0)6 27 37 68 64
E-mail: mrenkema@wwfnet.org