Tiscali

PERSBERICHT

RUUD HUISMAN CEO VAN WORLD ONLINE NEDERLAND B.V.

Rotterdam, 12 januari 2001 - Ruud Huisman (51) is per 1 februari 2001 benoemd tot CEO van World Online Nederland B.V. De heer Arnoud van Onna, General Manager bij World Online Nederland B.V. zal in verband met het aanvaarden van een functie elders de onderneming per dezelfde datum verlaten.

Op dit moment is Ruud Huisman CFO van World Online International, waar hij een belangrijke rol heeft gespeeld in de opbouw van de onderneming. In zijn nieuwe positie zal hij verantwoordelijk zijn voor de integratie van World Online Nederland in de nieuwe combinatie Tiscali en World Online. Naast het dagelijks management van World Online Nederland B.V. zal Ruud Huisman zich bezighouden met de toekomstige organisatiestructuur van World Online International, de afwikkeling van lopende zaken en het overdragen van kennis en expertise aan het nieuwe hoofdkantoor in Milaan.

Ruud Huisman is sinds 1998 werkzaam bij World Online International. Hij heeft in de periode tussen 1987 en 1998 gewerkt bij omroeporganisatie de TROS, waarbij zijn laatste functie Financieel Directeur was.