Gemeente Groningen

Referendumkrant huis-aan-huis bezorgd en verkrijgbaar bij GIC Referendumkrant huis-aan-huis bezorgd en verkrijgbaar bij GIC 12 december 2000
Op woensdag 21 februari a.s. kunnen alle kiesgerechtigde inwoners van Groningen zich uitspreken over de vraag Bent u voor of tegen het plan Nieuwe Noordzijde Grote Markt?.

Om de inwoners van Groningen goed te informeren over de inhoud van het plan is op vrijdag 12 januari jl. de Referendumkrant als bijlage bij de Gezinsbode verschenen. Deze krant is huis-aan-huis bezorgd. In de Referendumkrant vindt u informatie over het plan voor de Nieuwe Noordzijde Grote Markt. In deze krant staan verder de belangrijkste argumenten voor en tegen de plannen. Deze argumenten zijn door inwoners van de gemeente ingediend bij de onafhankelijke redactie van de krant, die de meningen op een rij heeft gezet. Bovendien vindt u in de krant algemene informatie over de regels rond de stemming op woensdag 21 februari 2001. Extra exemplaren van de Referendumkrant zijn verkrijgbaar bij het Gemeentelijk Informatiecentrum, Kreupelstraat 1, en in de filialen van de bibliotheek. Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 15 januari 2001.