Afzender: info@tnfsh.com

Contactpersoon: Olivier Markestein

INTERNET REISBUREAU TNFSH.COM OPENT VIRTUELE DEUREN

Datum: 12 januari 2001

TNFSH.COM, het online reisbureau voor actieve reizigers (http://www.tnfsh.com) opent deze maand officieel haar deuren voor het publiek. Na een uitgebreide ontwikkelings- en testfase is nu het moment aangebroken de actieve reiziger (backpacker) te vertellen wat TNFSH voor hem of haar kan betekenen.

WAT IS TNFSH?
TNFSH is geen standaard reisbureau dat complete reizen verkoopt van Nederlandse touroperators. TNFSH geeft de reiziger de mogelijkheid zelf een reis samen te stellen, daarbij gebruik makend van het aanbod van locale touroperators in het land van bestemming. De nadruk ligt op tours met een actief, cultureel en/of natuurlijk karakter. Denk bijvoorbeeld aan een trektocht over de Inca Trail in Peru (natuur en cultuur!) of een rafting avontuur (actie!) in Venezuela. Daarnaast biedt TNFSH de mogelijkheid binnenlandse vluchten en low-budget accommodaties te boeken.

IN DETAIL
TNFSH zorgt voor de reservering van de gewenste reiscomponenten en voegt duidelijke reisvoorwaarden toe die bindend zijn voor zowel reiziger als locale touroperator. De betaling vindt plaats op de beveiligde TNFSH website, waar kan worden betaald met alle beschikbare betaalmogelijkheden op Internet. De reiziger vermijdt op deze manier hoge transactiekosten voor het overmaken van geld naar een buitenlandse bank van een locale touroperator en is door de reisvoorwaarden verzekerd van een goed georganiseerde reis. TNFSH stelt de reiziger in staat om zelfstandig te reizen met de zekerheden van een georganiseerde reis.

ACTIE
Reizigers die zich in januari of februari bij TNFSH aanmelden krijgen 5% korting op hun eerste TNFSH reservering en maken kans op een Lonely Planet reisgids.

HET TNFSH GEZICHT
TNFSH is een reisbureau met een maatschappelijke doelstelling. TNFSH werkt op dit moment actief samen met een honderdtal locale touroperators over de hele wereld en de doelstelling is om deze bedrijven te laten profiteren van de mogelijkheden die Internet biedt en een actieve rol te spelen op het gebied van duurzaam toerisme. TNFSH positioneert zich duidelijk als een kleinschalig reisbureau met een persoonlijke klantbenadering, veel extra service en kennis van de backpack wereld. Het TNFSH reisbureau is als het ware een reisgids, die meereist met de reiziger en op ieder moment het locale aanbod kan vergelijken en boeken. Niet gebonden aan een stenen vestiging, maar aanwezig daar waar de reiziger online is.

DE OPRICHTER
TNFSH is opgericht door Olivier Markestein, 26 jaar oud en in 1999 afgestudeerd aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer te Breda. Tijdens een verblijf van 5 maanden in Zuid-Amerika is het idee ontstaan en terug in Nederland is begonnen met de uitwerking.

DE NABIJE TOEKOMST
De komende tijd zal het aanbod aan online tours verder worden uitgebreid en binnen een paar maanden zal er een werelddekkend aanbod beschikbaar zijn.

Fotomateriaal kan worden gevonden op de perspagina: http://www.tnfsh.com/pers.htm

Voor vragen kunt u contact opnemen met Olivier Markestein. Tel. 076-5209131 / 06-28681127, E-mail: info@tnfsh.com.

TNFSH.COM
Postbus 3201
4800 DE Breda
Tel.: 076-5209131 / 06-28681127
Fax: 076-5206740
info@tnfsh.com


- EINDE PERSBERICHT -

TunaFish Outdoor & Travel Company (TNFSH.COM)

Postbus 3201

4800 DE

Breda

Telefoon: 076-5209131 / 06-28681127