PERSBERICHT

Natuurlijk; Livorno

Natuurlijke materialen zijn momenteel populair bij woninginrichting. Vaak wordt bij het ontwerpen van meubels en design objecten gekozen voor steen of hout. De levendige nerf of aders in het materiaal mogen weer gezien worden. Helex, producent van onder andere haarden en schouwen speelde in op deze trend en ontwierp een nieuwe schouw; de Livorno. Het is een robuuste maar tegelijk elegante schouw, gemaakt van kalksteen, een materiaal dat een zeer natuurlijke uitstraling heeft.

Iedere Livorno is uniek door zijn eigenzinnige adertekening. Het materiaal is traditioneel met de hand uitgehouwen. De Livorno spreekt daarom niet alleen tot de verbeelding door materiaalkeuze, maar ook door vormgeving. Afgeronde hoeken stroomlijnen het model in overeenstemming met de functionele toepassingsmogelijkheden. Ronde, gladde lijnen omlijsten het vuur met sobere kracht.

De uitvoering wordt standaard geleverd met alle extra's; verhoogde voet, een vloerplaat en twee kaderplaten. De schouw is geschikt voor haardbreedtes van 73cm tot 82. Door de afstemming op de inbouwhaarden van Helex, kan er op een eenvoudige manier een hout- of gasgestookt toestel in worden geplaatst.

Helex beschikt over een landelijk dealernetwerk. Voor advies op maat kunt u terecht bij één van de dealers bij u in de buurt.

Voor het opvragen van beeldmateriaal en achtergrondinformatie staan wij u graag te woord: Marja van Daalen, afdeling Public Relations
Tel. nr. 023 583 30 00
Fax. nr. 023 583 30 33
E-mail m.van.daalen@helex.nl