Gemeente Zwijndrecht

Voorkeursrecht omgeving Walburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwijndrecht maken het volgende bekend:
De gemeenteraad van Zwijndrecht heeft op 21 december 2000 gronden aangewezen waarop op grond van de artikelen 2a en 8 van de Wet voorkeursrecht gemeenten de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 van de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing zijn. Deze aanwijzing loopt vooruit op het ontwerp-bestemmingsplan voor de locatie Walburg.

Om te voldoen aan het bepaalde in artikel 4 van de Wet voorkeursrecht gemeenten maken zij bekend dat het besluit van de gemeenteraad van 21 december 2000 met ingang van 3 januari 2001 voor eenieder kosteloos ter inzage ligt op het infocentrum van de gemeente Zwijndrecht, Burgemeester de Bruïnelaan 45 en, gedurende de openingstijden, bij de Verenigde Openbare Bibliotheken, Anjerstraat 79 en Norderstedtplein 8.

Het besluit van de gemeenteraad bestaat uit een kadastrale tekening met daarop aangegeven de onroerende zaken waarop een voorkeursrecht wordt gevestigd, een lijst van kadastrale nummers van de aangewezen onroerende zaken met vermelding van grootte en eigenaars en beperkt gerechtigden. Het besluit en de bijbehorende bescheiden liggen ter inzage bij in het gemeentehuis van Zwijndrecht. Het besluit van de gemeenteraad treedt daags na publicatie in de Staatscourant in werking. De eigenaren en beperkt zakelijk gerechtigden met betrekking tot de aangewezen percelen ontvangen één dezer dagen afzonderlijk bericht.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht staat tegen het raadsbesluit tot aanwijzing bezwaar en beroep open gedurende 6 weken na de dagtekening van de Staatscourant waarin de nederlegging bij de gemeente ter inzage van de aanwijzing met de daarbij behorende stukken is gepubliceerd. Bezwaarschriften kunt u richten aan

Gemeenteraad van Zwijndrecht,
Postbus 15,
3330 AA ZWIJNDRECHT.

Indien u bezwaar hebt ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de president van de rechtbank te Dordrecht.

Zwijndrecht, 11 januari 2001