Gemeente Zwijndrecht

Werk aan de weg/afsluitingen

Voor de komende week staan er werkzaamheden gepland op de volgende plaatsen:


*

onderhoud voetbrug.
In verband met onderhoud aan het loopvlak is de voetbrug in het Develpark tijdelijk afgesloten.

*

Prinsessenbuurt
Vanaf maandag 15 januari a.s. zullen de rioleringswerkzaamheden in deze wijk weer worden hervat. Er zal begonnen worden in de Prinses Margrietstraat aan de zijde van de Burgemeester Jansenlaan, de werkzaamheden lopen door tot aan de Rotterdamseweg. Vanaf 29 januari zal een tweede ploeg starten in de Burgemeester Brouwerstraat, waarna de werkzaamheden doorlopen naar de Prinses Irenestraat. Het verkeer zal hinder ondervinden van de werkzaamheden. Sommige straten kunnen tijdelijk doodlopend zijn of tijdelijk afgesloten zijn.
*

Prins Bernhardstraat en omgeving
De werkzaamheden voor het herinrichten van de omgeving zijn weer gestart. Er wordt gewerkt in de Prins Bernhardstraat vanaf de Koninginneweg richting Burgemeester de Bruïnelaan. Bij de werkzaamheden worden de aansluitende zijstraten meteen meegenomen.

*

Voet- fietspad Munnikensteeg naar recreatiegebied De Munnikendevel afgesloten.
In verband met de bouw van een nieuwe manege kan dit pad niet langer gebruikt worden. Het recreatiegebied is te bereiken via Kijfhoek en de Lindeweg.

*

Plantageweg tot en met medio februari 2001
zullen fietsers ter hoogte van de Burg. van 't Hoffweg gehinderd worden door obstakels. Dit in verband met de werkzaamheden aan het bergbezinkbassin.

Afsluitingen


*

Gebied tussen Lindtsedijk, Nessedijk en Oude Maas zal in verband met werkzaamheden voor de HSL-Zuid tot 2004 niet bereikbaar zijn. Het parkeerterrein en de trimbaan zijn niet te gebruiken.

De vorengenoemde afsluitingen houden verband met herstraatwerkzaamheden. Van de hiervoor vermelde werkzaamheden c.q. afsluitingen kunt u enige overlast ondervinden. Uiteindelijk zullen de wegen weer in prima conditie zijn voor de komende jaren.