Politiebericht Groningen: diverse 12-01-2001
Persberichten Regiopolitie Groningen
vrijdagmiddag 12 januari 2001

dagelijkse berichten

Zuidhorn: fietsenverkoop politie
De politie in Zuidhorn houdt op zaterdag 20 januari 2001 een verkoping van fietsen die zijn aangetroffen in de gemeenten De Marne, Winsum en Zuidhorn. Tijdens de verkoping, die plaatsvindt tussen 10.00 uur en 11.00 uur, kunnen mensen die een aangiftebewijs van diefstal van hun fiets in een van deze gemeenten kunnen overleggen, een fiets kopen tegen een van tevoren vastgestelde prijs. De daarna overgebleven fietsen worden op dezelfde dag tussen 11.00 uur en 11.30 uur verkocht aan andere belangstellenden. De verkoop is bedoeld voor particulieren. Er wordt daarom niet verkocht aan handelaren en bedrijven. De verkoping vindt plaats aan het politiebureau aan de Hooiweg in Zuidhorn.

Winschoten: kwekerij
De politie heeft vanochtend een kleine hennepkwekerij ontmanteld aan de M.A.de Ruyterlaan in Winschoten. Naar aanleiding van klachten stelde de politie een onderzoek in. In een slaapkamer van het perceel werden ruim 200 plantjes en diverse lampen, waterpompen en ventilatoren aangetroffen. De goederen werden in beslag genomen en tegen de 21-jarige bewoner is proces verbaal opgemaakt.

Bellingwolde: vier gewonden bij eenzijdig ongeval tegen boom Op de Wymeersterweg raakte vanochtend een 24-jarige automobilist uit Venray gewond toen hij met zijn auto tegen een botste. De man raakte met zijn auto in de berm en kwam uiteindelijk tegen de boom tot stilstand. Ook zijn drie medepassagiers uit Deventer moesten voor onderzoek naar een ziekenhuis. Na een korte behandeling konden alle vier slachtoffers het ziekenhuis weer verlaten.

Inlichtingen afdeling Communicatie tel.0900-8844