SOTHEBY'S

SOTHEBY'S
Press Release

OPEN DAGEN BIJ SOTHEBY'S:
TAXATIES VAN KUNST EN ANTIEK

Van zondag 14 tot en met vrijdag 19 januari 2001 houdt veilinghuis Sotheby's "Open Huis".

Tijdens deze "Open Dagen" kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Sotheby's aan De Boelelaan 30 te Amsterdam en persoonlijk kennis te maken met de experts. U kunt bij hen terecht voor kosteloze veilingtaxaties van uw kunstvoorwerpen en antiquiteiten, zoals schilderijen, tekeningen, Europese, Chinese en Japanse ceramiek en kunstvoorwerpen, glas en kristal, zilver en juwelen, klokken en horloges, art déco, beelden en meubelen. Voorwerpen die groot of kwetsbaar zijn, kunnen aan de hand van een duidelijke foto beoordeeld worden. De specialisten van Sotheby´s taxeren vrijblijvend uw kunstvoorwerpen en kunnen u informeren over de mogelijkheden tot veiling, in Amsterdam of bij een van de andere internationale vestigingen van Sotheby's. Het is mogelijk om kunstvoorwerpen in te brengen voor een van de belangrijke voorjaarsveilingen.

Tijdens de "Open Dagen" bij Sotheby's kunt verder een tentoonstelling bezoeken van het werk van de kunstenaar Joseph Cals, een kijkje nemen op (of meebieden tijdens) de veiling van Weense Bronzen, interessante publicaties over kunst bekijken in Sotheby's Bookshop en nog even napraten bij een kop koffie in The Café.

Sotheby's is gevestigd aan De Boelelaan 30 te Amsterdam, bij de Ringweg afslag RAI, S109. Er is ruimschoots parkeergelegenheid in de omgeving. Met openbaar vervoer: per trein, tram en bus, halte NS Station RAI.

Open dagen bij Sotheby's: Zondag 14 januari van 11.00-16.00 uur, maandag 15 t/m vrijdag 19 januari dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur

Met vriendelijke groet,

Diana Ridderikhoff
Sotheby's Press Office
De Boelelaan 30
1083 HJ Amsterdam
Tel. 31 20 550 2205
Fax 31 20 550 2310
diana.ridderikhoff@sothebys.com