De Effenaar Eindhoven

zondag 14: 17.00: f 10,-
People's Popquiz (20.00)
Met o.a. Jacco van Rooij's Hersenbrekende Drumbreaks. High Fidelity (17.00, Stephen Frears, USA, 2000, 35mm, 95 min.) Dj Question Mark ? (records and vibes)
People's Hot Meals
voorverkoop reeds gestart
Om 20.00 uur gaat People's Popquiz van start: Effenaars jaarlijks terugkerende muziekquiz waar ieder zijn of haar parate popkennis kan testen! Jacco zal bijvoorbeeld met zijn Hersenbrekende Drumbreaks menig hoofdje doen gaan tollen... welk nummertje tovert hij nu weer uit zijn kit? Deze keer zijn er de flinke eer en veel aantrekkelijke prijzen te winnen. Geef je dus nú op (in teams van 2 personen) door te bellen naar 040-2448861 en vraag naar Robert. Mailen kan ook: pop@effenaar.nl is het adres. Voor inschrijven op de avond zélf geldt natuurlijk "vol=vol", dus wees op tijd!
De deelnemers van Peoples Popquiz zullen zich vast en zeker herkennen in Rob Flemming, hoofdpersoon in de film die vandaag wordt vertoond. High Fidelity is een charmante comedy over een enorme muziekfreak die op het punt is gekomen dat hij zijn leven gaat overpeinzen. Rob Flemming is eigenaar van een platenzaak. Hij heeft de juiste platencollectie, maar de verkeerde baan. Muziek is de enige vriendin die hij écht kan vertrouwen. Aan de hand van Top-5 lijstjes vertelt hij over zijn moeizame liefdesleven. Let op: de film zal om 17.00 starten!