't interieur

PERSBERICHT

Thuisblijvers of wintersportgangers die herinneringen willen ophalen aan besneeuwde hellingen en zonovergoten dalen, kunnen op zondag 14 januari terecht voor een heuse Après Ski in Het Dorpsplein in Middelbeers. De middag wordt verzorgd door het Interieur.

De muzikale omlijsting van de middag gebeurt door de Après Ski Club, twee zangers / entertainers / disk jockeys. Hun act ontstond tijdens een ski-vakantie in Oostenrijk. Wat begon als grap - plaatjes draaien en zingen
- groeide uit het succes van twee singles ("Hé, buschauffeur de hele bus gaat Skiën" en "Ik ga uit mijn dak"), drie cd's en vele optredens door het hele land.

Beide heren komen in hun knalgele skipak het podium op en zetten binnen enkele seconden de hele tent op zijn kop. Daarna is het ruim vier uur feesten geblazen. Het Dorpsplein en Het Interieur zorgen voor de rest: pullen bier, broodjes Bockworst en een toepasselijke aankleding van de zaal, zodat bezoekers zich echt in een Oostenrijkse 'Stube' zullen wanen. Terwijl ouders proeven van de echte Après Ski-gezelligheid, kunnen de kinderen zich vermaken in de gymzaal van het Dorpsplein.

Aanvang van de feestelijke middag in café 't Dorpsplein in Oostelbeers is om 15.00 uur. De entree is zoals altijd gratis. Ook op 24 maart brengt het Interieur nog muziek in het Dorpsplein.

Meer informatie:

't Interieur
PR: Erno Mijland
Kuikseindseweg 17
5091 TC Middelbeers
(013) 514 23 90
e-mail: erno@mijland.nl