FLAMENCO.NL - Alles over de dans en muziekstijl flamenco

Vanaf heden is er www.flamenco.nl, de enige en compleetste site over flamenco, van en voor liefhebbers van de dans en muziekstijl.

De site www.flamenco.nl is een site voor en door de flamencoliefhebber en ieder die meer van flamenco wil weten. Op de site kun je allerlei informatie vinden over deze muzikale stroming en over wat er in Nederland op het gebied van flamenco gebeurt. Flamenco.nl wil een zo compleet mogelijke site zijn, dus alle aanvullende informatie of suggesties ten aanzien van de site zijn welkom, evenals data of nieuws wat interessant kan zijn voor de bezoekers van www.flamenco.nl.

De site is gemaakt door Mariska Roelofs, zelf flamenco-danseres. "Hoe het allemaal begon... de site flamenco.nl staat nu nog in zijn kinderschoenen. De interesse voor flamenco werd echter al veel eerder bij mij gewekt, om precies te zijn zo´n 10 jaar terug. Na één optreden live meegemaakt te hebben was ik meteen verliefd op deze muziek. Zeven jaar geleden begon ik eindelijk zelf flamencodanslessen te volgen en daar ben ik nog heel lang mee bezig schat ik! Het is naar mijn idee typerend voor flamenco dat hoe lang je je er ook mee bezig houdt, er altijd nog zoveel meer te leren valt. Wat dat betreft zal ik lang niet volledig kunnen zijn op deze site, en reken ik op veel aanvullingen van bezoekers. Als alles gaat zoals ik het zou willen wordt de site zo een informatiepunt waar je op den duur met vrijwel al je vragen op flamencogebied terecht kunt en ook een ontmoetingsplaats voor andere liefhebbers zoals ikzelf... vamos a ver!", aldus Mariska Roelofs.

Op flamenco.nl vindt men naast alle informatie over flamenco, een uitgebreide flamenco-agenda, de mogelijkheid flamenco-kaarten te versturen, links, cursussen en veel meer. U vindt de site op http://www.flamenco.nl

Meer informatie over flamenco.nl vindt u:
Website: http://www.flamenco.nl
E-mail: mariska@flamenco.nl