PERSBERICHT

MANAGEMENTBOEK.COM gaat samenwerking aan met specialist in vakliteratuur

Snel groeiende Internetboekhandel breidt assortiment uit

Managers, investeerders en financiële- en IT-specialisten kunnen nu bij www.managementboek.com ook terecht voor de meest actuele specialistische IT-vakliteratuur: de IT-handboeken van WEKA Business Publishers. Managementboek.com, de snelgroeiende Internetboekhandel met de meest uitgebreide selectie Nederlandse managementliteratuur, gaat samenwerken met WEKA Business Publishers. Internationaal uitgeefconcern WEKA heeft door jarenlange ervaring deskundigheid opgebouwd in het vertalen van de informatiebehoefte in de markt naar praktische uitgaven. Het assortiment omvat losbladige praktijkhandboeken, gebonden boeken, nieuwsbrieven en cd-roms over informatietechnologie (IT), kwaliteit, techniek, personeel, e-business &euro en bouw. Met deze bundeling van de krachten is de eerste stap gezet naar een verdere samenwerking tussen WEKA en managementboek.com.

Algemene informatie Managementboek.com
De zeer gespecialiseerde on line winkel Managementboek.com (http://www.managementboek.com) beschikt over vele duizenden titels op managementgebied. Vrijwel dagelijks worden nieuwe titels toegevoegd. De gebruiker kan eenvoudig snelzoeken op auteur, titel of trefwoorden. Ook is een geavanceerd zoeksysteem beschikbaar. Elk boek wordt kort omschreven en een groot aantal recensies - geschreven door specialisten uit het vakgebied - is on line voorhanden. Van een twintigtal onderwerpen zijn de meest populaire en veel gelezen boeken geselecteerd. Daarnaast wordt apart aandacht besteed aan nieuw verschenen en binnenkort verwachte boeken.

Eenvoudig bestellen
Bestellen bij Managementboek.com is zeer eenvoudig. Na het aanklikken van de bestelbutton wordt het gekozen boek automatisch aan de bestelkaart toegevoegd. Uiteraard kan de bestelling voor de uiteindelijke bevestiging gewijzigd worden. De bestelkaart toont vervolgens automatisch het totaalbedrag van de bestelling. Bij aflevering ontvangt de klant een acceptgiro. De boeken worden uitsluitend binnen Nederland geleverd, gemiddeld binnen drie werkdagen.

Gratis attenderingsservice
Gebruikers die zich aanmelden voor de gratis attenderingsservice van Managementboek.com worden automatisch op de hoogte gehouden van recent verschenen uitgaven. De gebruiker ontvangt geen overbodige en onnodig lange e-mail: hij kan zelf aangeven van welk deelgebied hij een literatuuroverzicht wil ontvangen.

Automatische herkenning van klanten
Heeft de gebruiker zijn naam en adresgegevens ingevuld, dan wordt hij bij een volgend bezoek aan de managementboekhandel na het inloggen automatisch herkend en worden zijn gegevens alvast ingevuld op de bestelkaart.

Verdere ontwikkelingen
Managementboek.com gaat het komende jaar haar assortiment en dienstverlening nog verder uitbreiden, onder andere door intensieve samenwerking met vakspecialisten uit verschillende disciplines en branches. Gebruikers van de on line boekhandel kunnen dus in de toekomst profiteren van een steeds groter aanbod en een steeds bredere dienstverlening.

Meer informatie
Managementboek.com, Friesestraatweg 217b, 9743 AD GRONINGEN http://www.managementboek.com info@managementboek.com 050 - 5757833 050 - 5757844