Unisys selecteert ON Command CCM van ON Technology voor online softwaredistributie en -ondersteuning ON Command CCM biedt Unisys een betrouwbare en stabiele omgeving voor softwarebeheer op afstand Amsterdam, 15 januari 2001 - Unisys, een toonaangevend e-business bedrijf met kantoren in honderd landen, heeft een wereldwijde overeenkomst gesloten met ON Technology voor het gebruik ON Command CCM voor de distributie van door Unisys ontwikkelde bedrijfskritische oplossingen naar klanten. Unisys beschikt met ON Command CCM over een systeem voor netwerkgebaseerde distibutie en ondersteuning van zakelijke applicaties, waaronder managementapplicaties, e-learningtoepassingen en besturingssystemen, zoals Microsoft Windows 2000. Unisys heeft voorafgaand aan de keuze voor ON Command CCM diverse oplossingen van andere leveranciers overwogen, waaronder op PC gebaseerde kloontools en traditionele softwareraamwerken. Hal Schneider, Solutions Architect Director van Managed Network Services van Unysis Global Network Services: "Wij waren het eens met de vele analisten die ON Command CCM zien als de beste oplossing voor het automatisch distribueren van bedrijfskritische software naar servers, PC's en alle andere zakelijke hardware. Met ON Command CCM kunnen onze support engineers onze klanten kosteneffectief een betrouwbare en stabiele softwareomgeving bieden, zonder dat zij fysiek bij de klant aanwezig hoeven te zijn voor het installeren en aanpassen van applicaties. Voortaan kunnen wij de installatie en synchronisatie van onze softwareproducten doen vanuit de Unysis Managed Network Services Centers bij het hoofdkantoor in Blue Bell, Pennsylvania, vanuit Amsterdam, Sydney en elke andere Unisys-locatie wereldwijd. " Unisys zal ON Command CCM gebruiken als een component in haar suite van geïntegreerde tools en oplossingen. Deze suite bevat producten van diverse toonaangevende leveranciers, waaronder tools voor netwerkbeheer als Tavve Software EventWatch, helpdeskoplossingen zoals Remedy en beheersoplossingen als Maincontrol. Phil Neray, vice-president marketing, ON Technology: "Omdat e-business oplossingen steeds complexer worden en grote organisaties zich sterker op hun kerncompetenties willen richten, leggen deze ondernemingen het beheer van hun kritische netwerkinfrastructuur bij voorkeur volledig bij een Managed Service Providers (MSP). Van deze ontwikkeling kunnen topbedrijven zoals Unisys sterk profiteren, wanneer zij hun serviceaanbod uitbreiden met het open en schaalbare platform ON Command CCM."

Over Unisys
Unisys is een ontwikkelaar en leverancier van e-business-oplossingen die met 36.000 werknemers klanten in meer dan 100 landen helpt bij het benutten van de kansen die de Internet-economie biedt. De Unisys-medewerkers integreren en leveren de oplossingen, diensten en platforms en netwerk-infrastructuur die bedrijven en overheidsinstellingen nodig hebben om hun organisaties aan te passen aan de nieuwe tijd. Het bedrijf biedt een veelomvattend portfolio van Unisys e-@ction oplossingen, gebaseerd op haar expertise in verticale industrie-oplossingen, netwerkdiensten, outsourcing, systeem-integratie en verkoopondersteuning. Tot de voornaamste verticale markten die Unisys wereldwijd bedient, behoren de financiële sector, de transportsector, de communicatiesector, de uitgeefsector en de overheid. Unisys heeft haar hoofdkantoor in Blue Bell, Pennsylvania in de Verenigde Staten. Voor meer informatie zie www.unisys.com. Over ON Technology
ON Technology Corporation is opgericht in 1985 en is een toonaangevend leverancier van software voor het beheer van PC's. Daarnaast levert ON Technology software voor werkgroeptoepassingen. Het hoofdkantoor van ON Technology staat in Waltham, Massachusetts en het bedrijf heeft vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië en de Benelux. ON Technology heeft wereldwijd meer dan 200 werknemers. Tot de klanten ven het bedrijf behoren onder andere MCI WorldCom, Bank of New York, Deutsche Telekom, ABC News, Citicorp, Pfizer, Airbus, Swissair, Debitel en Roccade Civility. ON Technology is op Internet te vinden op adres: http://www.on.com/.