GREEN VALLEY BV

Green Valley bouwt mondiaal extranet voor O'Neill

Delft, 15 januari 2000 - O'Neill, leverancier van populaire sportkleding, verkoopt haar producten wereldwijd via een uitgebreid netwerk van distributeurs. Om de informatievoorziening tussen de 33 landen sterk te verbeteren heeft O'Neill Europe aan Green Valley de opdracht gegeven om op basis van haar product Discovery Server R/3 een wereldwijd extranet te ontwikkelen. Norbert Pollemans, O'Neill Europe: 'Het is voor ons van groot belang om de communicatie met onze distributeurs goed verloopt. Wij waren op zoek naar een geavanceerd systeem waarmee wij onze marketinginformatie kunnen verspreiden. Voor ons was een extranet de ideale oplossing. Op basis van Discovery Server hebben wij nu een goed beveiligd mondiaal extranet.'

Elke distributeur van O'Neill beschikt nu over een gepersonaliseerde homepage, waarop al het voor die specifieke distributeur van belang zijnde, land gerelateerde, nieuws en informatie te vinden is. Men kan zoeken in de collectie, global marketingplannen en sales items. Om de communicatie tussen O'Neill en de distributeurs, maar ook tussen de distributeurs onderling, te optimaliseren hebben de distributeurs daarnaast ook de mogelijkheid deel te nemen aan de verschillende lopende discussies. O'Neill heeft met het nieuwe extranet een grote stap vooruit gemaakt in de informatievoorziening aan haar distributeurs.

Discovery Server R/3 is het vlaggenschip van Green Valley. Het is een softwarepakket waarmee een buitengewoon krachtig intranet, extranet of Internetsite kan worden opgezet. Hierbij staan schaalbaarheid en gebruikersvriendelijkheid centraal, zodat gebruikers niet getraind behoeven te worden na het uitrollen van een Internet- of kennismanagementportaal. Discovery Server R/3 wordt gebruikt door gerenommeerde organisaties als het Ministerie van Buitenlandse Zaken,
de gemeente Utrecht, de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en alle Nederlandse notariskantoren en de Algemene Rekenkamer.

Green Valley BV, opgericht door de 2 voormalig studenten TU Delft Rens Boogerd (27) en Michiel Riedijk (28), is een Delfts softwarehouse dat innovatieve kennismanagement software ontwikkelt voor intranet, extranet en webportals. Kenmerkend voor de producten zijn de technologische voorsprong en de gebruikersvriendelijkheid.

Trefwoorden: intranet, extranet, webportal, kennismanagement, knowledge management, Discovery Server.