Prijzen HP-media voor grootformaatprinters tot 20% lager geprijsd

Amstelveen, 15 januari 2001 - Hewlett-Packard heeft de prijzen van bepaalde media voor grootformaatprinters met maximaal 20% verlaagd. De verlaging geldt voor een aantal zelfklevende materialen, technische media, film en gecoat papier. Alle producten zijn verkrijgbaar via HP's netwerk van geselecteerde distributeurs.

Complete oplossingen
Hewlett-Packard is Europees marktleider op het gebied van grootformaat-printen. HP biedt oplossingen op maat voor zowel de technische en grafische markt als voor de opkomende markt van 'print service providers'. De combinatie van HP-inkt, HP-media en de HP DesignJet printers biedt de beste resultaten en staat garant voor uitstekende foto- en lijnkwaliteit, snelheid en behoud van helderheid en kleur.

De HP-oplossing voor grootformaatprinten omvat onder andere de recent gelanceerde DesignJet 5000 Series. Deze afdruksystemen bieden een toonaangevende combinatie van productiesnelheid en beeldkwaliteit. De HP DesignJet 500/800 printers zijn speciaal ontwikkeld voor de behoefte die architecten, ontwikkelaars, constructeurs en werktuigbouwkundigen hebben aan rendering en gekleurde draadmodellen.
De HP DesignJet 500PS/800PS printers leveren uitstekende fotokwaliteit voor vormgevers en andere grafische professionals.

Meer informatie over HP-media voor grootformaatprinten en over de HP DesignJet systemen zijn te vinden op http://www.designjet.hp.com.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op http://www.hp.nl.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en een 'always-on' internetinfrastructuur.

HP heeft 88.500 werknemers in dienst en behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Contactpersoon voor de redactie:
(