Rotterdam, 10 januari 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT.COM CEO CURT ROTH VOORZITTER EN SPREKER OP HET GPRS CONGRES 2001 IN LONDEN

ExtraTainment.com CEO Curt Roth zal verschijnen als spreker en voorzitter op het GPRS Congres 2001 in Londen. Op 15 januari zal Roth spreken over het onderwerp "Content Delivery via GPRS and the Preparation For 3G". Dag twee, 16 januari, zal Roth fungeren als voorzitter van het congres.

In zijn presentatie behandelt Roth ondermeer nieuwe ontwikkelingen voor het aanbieden van content via geavanceerde netwerken, het bestuderen van het huidige aanbod aan content en nieuwe innovaties op dit gebied, en strategieën voor het genereren van inkomsten uit content gericht op consumenten.

Het GPRS Congress 2001 heeft als doel de commerciële mogelijkheden van GPRS (General Packet Radio Service) te bevorderen en te benutten. Dit gebeurt door middel van discussies over de uitdagingen die het gebruik van GPRS biedt aan de marktleiders in de telecomindustrie, de ontwikkeling van nieuwe applicaties en services, en ontwerp en implementatie van netwerken.

Naast ExtraTainment.com CEO Curt Roth zullen onder andere Roger Gush (Communications Director van Mobile Future), Mika Uusitalo (CTO van Sonera), Paresh Modi (Director van Cable & Wireless) en Bob Pisolkar (Senior Consultant van British Telecom) als spreker verschijnen.

Het GPRS Congress 2001 vindt plaats van maandag 15 januari tot en met woensdag 17 januari in het Royal Garden Hotel in Londen. Het evenement wordt georganiseerd door Marcus Evans, Londen. Voor meer informatie over het GPRS Congress 2001, zie: http://www.marcusevanstelecoms.com/gprs.htm

ExtraTainment.com is genomineerd voor de BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Interactive Entertainment Award. Het is de winnaar van de Cool Site of the Month Award en is genomineerd voor de Cool Site of the Year Award 2000.

ExtraTainment.com brengt op zijn website dagelijks nieuwe cartoons, games en entertainment. Naast internet richt ExtraTainment.com zich op de mobiele markt en levert het content voor WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System) en Palmtops, zoals Pocket PC's. ExtraTainment.com is te vinden op: Internet http://www.extratainment.com WAP www.waptoons.com


Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200 of via e-mail mijke@extratainment.com.

De complete presentatie is direct na het congres te vinden op: http://www.extratainment.com/congresses.html

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment.com cartoons, logo's en banners kunt u terecht op: http://www.extratainment.com/pressimages.html.