CMG


15 januari 2001

CMG BENOEMT NIEUWE NON-EXECUTIVE DIRECTOR

CMG plc, de Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) Groep heeft professor Wim Dik tot lid van de Raad van Bestuur benoemd als Non-executive Director. De benoeming gaat in op 16 mei 2001, de datum waarop de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van het bedrijf wordt gehouden en de aandeelhouders zal worden gevraagd hun goedkeuring te geven aan de benoeming, die in eerste instantie drie jaar zal duren.

Wim Dik is momenteel Hoogleraar ICT Management aan de Faculteit Technologie en Management van de Technische Universiteit Delft. Daarvoor heeft Wim Dik een eminente carrière in zowel de private als de publieke sector doorlopen. Van 1964-88 werkte hij voor Unilever, waar hij uiteindelijk voorzitter van de directie van de Nederlandse Unilever bedrijven werd. Tijdens deze periode werkte hij ook 2 jaar (1981-2) als staatssecretaris van Buitenlandse Handel in de Nederlandse regering. Van 1988 tot 1998 was hij voorzitter van de Raad van Bestuur en president-directeur van Koninklijke PTT Nederland en, na de splitsing van post en telecom in 1998, voorzitter van de Raad van Bestuur en president-directeur van Koninklijke KPN NV tot maart 2000.

Wim Dik bekleedt tevens de volgende functies:

Lid van de Raad van Commissarissen van ABN AMRO Bank N.V. Voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Nederlands Bureau voor Toerisme Lid van de Raad van Commissarissen van Commercial General & Norwich Union Lid van de Raad van Commissarissen van Drie Mollen Holding BV Voorzitter van de Stichting Holland Casino's Lid van de Raad van Commissarissen van Theater Carré, Amsterdam Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Van Gansewinkel Groep Lid van de Raad van Commissarissen van TNT Post Groep Lid van de Raad van Commissarissen van Galileo International Groep

Wim Dik is Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Commandant in de Orde van de Noorderster (Zweden).

>

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tony Richards, Group Communications (London) Tel: +44 (0)20 7592 4442 Jan Massier, Group Communications (Amsterdam) Tel: +31 (0)20 6720444 Toby Mountford, Citigate Dewe Rogerson Tel: +44 (0)20 7638 9571

CMG Corporate profiel
CMG is een wereldwijd opererende Informatie & Communicatie Technologie (ICT) groep, die een leidende positie heeft in zowel zakelijke ICT-dienstverlening als in mobiele messaging en billing producten. Middels management consultancy, systeemontwikkeling en -integratie, software-applicaties en outsourcing bouwt CMG aan de betrouwbare ICT-infrastructuren die organisaties nodig hebben voor hun nieuwe electronic - en mobile commerce toepassingen.

CMG, dat opgericht is in 1964, heeft hoofdkantoren in Londen en Hoofddorp en is momenteel internationaal actief vanuit haar bases in 16 landen. CMG beschikt over kennis, oplossingen en producten voor klanten in de financiële sector, handel, transport, petrochemie, telecommunicatie-, media-, retail-, productie- en nutsbedrijven en overheden. De Groep levert tevens zakelijke outsourcingsdiensten zoals salarisverwerking, beheer van call centers, netwerken, infrastructuren en applicaties, en hosting.

CMG Telecommunications heeft een leidende positie verworven in wireless messaging en gateway producten, mobile Internet en e-mail, cell broadcast en customer care & billing systemen. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan mobiele telecommunicatie operators en service providers vanuit kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de Aziatische Pacific regio.

CMG werkt nauw samen met haar klanten en heeft met hen vaak langdurige relaties waardoor zij kan bijdragen aan hun succes. Middels de kwaliteit van haar dienstverlening, producten en professionele en toegewijde medewerkers, levert CMG toegevoegde waarde aan de business van haar klanten. Dit vormt een basis voor het voortdurende succes van de Groep.

CMG is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen (FTSE 100 - en techMark 100 index) en in Amsterdam (AEX Midkap index).

Heleen Kamerman
Group Communications
CMG B.V.
Antareslaan 11
Postbus 426
2130 AK HOOFDDORP
tel: +31 (0)20 672 04 44
fax: +31 (0)20 670 53 80