3Com breidt Webcam-producten uit met HomeConnect PC Digital WebCam Lite.

Voordeliger video-internetten voor iedereen

Maarssen / Brussel, 15 januari 2000 -- 3Com introduceert de 3Com HomeConnect PC Digital WebCam Lite, de nieuwste uitbreiding op haar groeiende aanbod digitale camera's en accessoires. De nieuwe PC Digital WebCam Lite biedt iedereen meer internetplezier, hoogwaardige foto's en bewegende videobeelden, dankzij de radicaal eenvoudige plug-and-play installatie.

Als Lite zwaar genoeg is
De PC Digital WebCam Lite is bedoeld voor mensen die geen specifieke mobiliteits- of flexibiliteitseisen stellen, maar gewoon een goede webcam zoeken voor een scherpe prijs. De WebCam Lite is bijvoorbeeld ideaal voor ouderen die vanuit hun eigen huis contact willen houden met al dan niet verre familieleden en vrienden. Ook voor thuiswerkers is de camera bijzonder geschikt, omdat draagbaarheid voor hen geen primaire eis is.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Voor een adviesprijs van ? 000000000000 wordt de 3Com PC Digital WebCam Lite geleverd met een CD met cameradrivers, Microsoft Netmeeting voor live videosessies via internet, Taveo's Webcamsoftware voor live verzending van bewegende videobeelden, Video Producer voor het uitwisselen en opslaan van videobestanden op het web, en een uitgebreide bundel ARCSOFT-software met onder meer: PhotoIsland - Voor gratis opslag van foto's op een veilig, eigen account op het web, met 50 MB opslagruimte; PhotoStudio - Voor semi-professionele fotobewerking met gebruiksvriendelijke tools en verzending van e-mail met foto's en videobeelden; PhotoBase - Voor creatie van webalbums en webpagina's met geluid en speciale effecten; VideoImpression - Voor videoregistratie en bewegende multimediapresentaties in AVI-, MPEG- en EXE-formaat; PhotoPrinter - Creatieve basismodellen voor het maken van kalenders met familiefoto's of portefeuillefoto's van kinderen, huisdieren en andere favorieten.


Hardware-kenmerken:
Hoogwaardige, geavanceerde ¼" VGA CCD beeldsensor met ondersteuning voor 640x480, 320x240, 160x120 en 176x144 resolutie; Beeldsnelheden van 10 bps bij 640x480 tot 30 bps bij 176x144; USB-interface - echt plug-and-play-gemak, zonder installatie van videokaart; Hoogwaardige registratie van foto's en videobeelden; Snapshot-functie voor foto's;
Ondersteunt Windows 98, Windows 98SE, Windows 2000 en Windows Millennium.

De PC Digital Webcam Lite wordt geleverd met een installatie- en gebruikshandleiding in 16 talen, waaronder Nederlands.

Over 3Com
3Com vereenvoudigt de netwerktoegang tot informatie en services met behulp van gebruiksvriendelijke connectiviteitsoplossingen voor consumenten en bedrijven. Daarnaast levert de onderneming toegangsinfrastructuren en IP-serviceplatforms voor netwerk service providers. 3Com onderhoudt websites op www.3com.nl en www.3com.be.

Perscontact
Hinke de Koning Communicatie
Telefoon: +31 (0)187 470 233
E-mail: pers@dekoningcom.nl

Hinke de Koning Communicatie
Postbus 210
3240 AE Middelharnis
Tel. +31 (0) 187 470233
Fax. +31 (0) 187 470230
http://www.dekoningcom.nl