Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmiddag 15 januari 2001
15:52 maandag 15 januari 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

COEVORDEN

Een 21 jarige vrouw uit de Toutenburglaan in Coevorden is ontroostbaar na de diefstal van haar acht jaar oude konijn. Het dier zat in een hok achter de woning en is zondagavond vermoedelijk tussen half acht en acht uur uit het hok gehaald. Het konijnenhok was met geweld opgemaakt.

WESTERBORK / ASSEN

Uit een in aanbouw zijnde woning aan de Beilerstraat in Westerbork is zondagnacht een hoeveelheid gereedschap gestolen De tot nu toe onbekende daders namen o.a. een zaagtafel en een paar kartonnen dozen met kwasten mee.
Aan de achterzijde van de woning was een kozijn vernield. In Assen hebben onbekenden tussen vrijdagmiddag en maandagmorgen een pas geĂŻnstalleerde CV ketel gestolen uit een in aanbouw zijnde woning aan De Holthe. Men is de woning binnengekomen na vernieling van een ruit aan de achterkant van de woning.

MEPPEL

Het afgelopen weekeinde zijn uit een paar kantoorunits op het terrein van een wegenbouwbedrijf aan de Hesselingen in Meppel twee complete computersystemen gestolen. De daders hebben met een ijzeren paal een ruit ingeslagen. De totale schade wordt geschat op ruim 6000 gulden.

EMMEN

Onbekenden hebben het afgelopen weekeinde bij een pand van Staatsbosbeheer aan de Boslaan in Emmen vernielingen aangericht. Het personeel van SBB ontdekte maandagmorgen dat er een schaftkeet was omgegooid. In een andere keet was de hele boel overhoop gehaald.

HOOGEVEEN

Een bewoner van een nieuwe woning aan de Noorddreef in Hoogeveen heeft van de politie een bekeuring van honderd gulden gekregen omdat hij ongeveer een kuub afval had gestort in de afvalcontainer van een aannemer die aan de Blankvoorn in de wijk Elflanden aan het bouwen was. De man verklaarde dat hij net verhuisd was en dat hij er geen kwaad in zag om zijn afval zo dicht mogelijk bij huis te storten in de container van de bouwfirma.
Overigens is het in Hoogeveen mogelijk om grof vuil elke werkdag, behalve maandag, gratis af te leveren bij de gemeentewerf aan de Vos van Steenwijklaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe