Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 15-01-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Wanroijseweg in Haps is zondagavond rond 20.30 uur een 25 jarige inwoner van Gassel gewond geraakt. De man reed over de Wanroijseweg in de richting Haps. In een bocht reed hij rechtdoor en botste tegen een boom. Hij is zwaargewond naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Bosrank in Cuijk. In eerste instantie werd ingebroken in de schuur en een fiets weggehaald. Aan de sleutelbos van de fiets hing ook de huissleutel waarmee men in de woning kon komen. Uit de woning verdween vervolgens geluids- en beeldapparatuur. De hele benedenverdieping van de woning bleek doorzocht te zijn.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Graafseweg in Boxmeer zijn maandagmorgen van de 33 gecontroleerde voertuigen maar liefst 27 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 71 km/u. Op de Provincialeweg in Beugen zijn maandagmorgen 6 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 112 passerende voertuigen is gemeten. De hoogste snelheid bedroeg 99 kilometer per uur. Op de Hoogeindsestraat in Rijkevoort zijn 5 bestuurders bekeurd. Hier is de snelheid van 78 voertuigen gemeten, de hoogste snelheid was 63 km/u.

VERNIELING CARAVANS

In de van zaterdag op zondag vernielden onbekenden een aantal ruiten van 3 caravans op een camping in Ledeacker. In een van de caravans werd ook een gedeelte van het interieur vernield. De totale schade is nog onbekend.