HP verstevigt aanbod beheersoftware

Amstelveen, 15 januari 2001 - Hewlett-Packard voegt zijn software-producten voor opslagbeheer van de Network Storage Solutions Organization (NSSO) samen met die van de OpenView Business Unit. De samenvoeging is een nieuwe stap in het streven van HP naar open, schaalbaar beheer van netwerkopslag in een 'always-on' internetinfrastructuur.

De integratie van de ontwikkel- en marketingmogelijkheden van NSSO en HP OpenView versterkt de leidinggevende positie van HP op het gebied van opslagbeheer. HP biedt nu de meest complete oplossing voor beheer en integratie van opslagsoftware en -apparatuur, SAN-apparatuur, devicebeheer, back-up- en HSM-software en producten voor netwerk- en systeembeheer.

De combinatie van de verschillende technologieën zorgt ervoor dat HP nog beter tegemoet komt aan de groei-eisen van internet. De oplossingen van HP stellen klanten in staat efficiënter gebruik te maken van de beschikbare bronnen.

HP OpenView
HP OpenView is één van de grootste leveranciers van geïntegreerde beheeroplossingen voor internet en e-services. De geïntegreerde oplossingen en diensten maken het internetorganisaties mogelijk snel en betrouwbaar diensten te leveren. De oplossingen van HP OpenView worden wereldwijd gebruikt in meer dan 135.000 gedistribueerde, heterogene IT-omgevingen. Samen met meer dan 200 partners biedt HP OpenView een complete portfolio diensten en beheeroplossingen voor alle belangrijke platforms.

Meer informatie over HP OpenView is te vinden op http://www.openview.hp.com.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op http://www.hp.nl.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en een 'always-on' internetinfrastructuur.

HP heeft 88.500 werknemers in dienst en behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Contactpersoon voor de redactie:
(