Persuitnodiging: Januari 2001

PERSUITNODIGING: Naam krant Theateraudities voor een hoofdrol bij Het Land van Ooit

Morgen - dinsdag 16 januari 2001 van 10.00 tot 11.30 uur, vinden in Het Land van Ooit audities plaats voor acteurs en actrices die een kans maken om opgenomen te worden in de Compagnie van Ooit het theatergezelschap van Het Land van Ooit.
De succesvolle kandidaten zullen de rollen van de bekende kinderhelden Kloontje het Reuzenkind, Ridder Graniet en Sap de Aardwortel vertolken in het komende seizoen van Ooit.

Onderdelen van de auditie zijn:

· Individueel spel

· Samenspel

· Improvisatie

· Spelovergang

· Zang

Vanaf februari zullen de gelukkigen beginnen met een intensieve repetitieperiode die bestaat uit het repeteren van de voorstellingen, acts en rollen. Hiernaast krijgen de Ooiters een speciale Ooitkundetraining plus lessen in grimeren en haardracht.

Op 28 april Anna Domino 13 (2001) gaan de Grenzen van Het Land van Ooit weer open en vindt de première plaats van maar liefst zeven nieuwe voorstellingen die in het teken staan van Geluk!

Bij deze nodigen wij u uit om deze unieke auditie bij te wonen. Indien u interesse heeft dient u om 9.45 uur (stipt) aanwezig te zijn bij Het Land van Ooit te Drunen.

Wij vernemen graag van u of u van deze persuitnodiging gebruik maakt. U kunt bijgaand Antwoordformulier faxen naar: 0416-377773.

Voor meer informatie en een routebeschrijving kunt u contact opnemen met Saskia Blommaert, Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit, telefoonnummer: 0416-377775 of e-mail: s.blommaert@ooit.nl

ANTWOORDFORMULIER: Naam krant

Theateraudities voor een hoofdrol bij Het Land van Ooit

NAAM CONTACTPERSOON: ..

TELEFOONNUMMER: ..

FAXNUMMER: ..

OPMERKINGEN: ..

Ja,

wij komen op dinsdag 16 januari aanstaande om 9.45 uur naar Het Land van Ooit voor het bijwonen van de audities voor acteurs en actrices die een kans maken om opgenomen te worden in de Compagnie van Ooit.

Let op: bij aanmelding wordt u een routebeschrijving gefaxt met hierop de juiste aanrijdroute voor deze speciale dag.

S.v.p. uw antwoord faxen naar Het Land van Ooit Faxnummer: 0416-377773

Het Land van Ooit
Postbus 117
5150 AC Drunen

(0416-377775)