Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.10 uur
Inbraak in bedrijf

BUNSCHOTEN/ SPAKENBURG Maandagnacht kreeg de politie een melding van een inbraak op de Sluisweg. Ter plaatse troffen agenten een voordeur van een bedrijfspand aan die vermoedelijk door een auto was geramd.

In het pand hebben de verdachten diverse vitrines kapot geslagen en deuren geforceerd. Uiteindelijk zijn zij er vandoor gegaan met een onbekend aantal videocamera`s en mobiele telefoons.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze inbraak. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland noord, tel.: 0900 88 44

Snelheidscontrole

SOEST Op de Amersfoortsestraat heeft de politie maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Tussen half twee en drie uur werden 1000 voertuigen gecontroleerd. In totaal kregen 16 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden. Op de Amersfoortsestraat geldt een maximum snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/u.

Snelheidscontrole

BAARN Maandagochtend heeft de politie van het district Eemland noord een snelheidscontrole gehouden op de Amsterdamsestraatweg. Van 2235 voertuigen werd de snelheid gemeten, hiervan reden er 16 te hard. Op de Amsterdamsestraatweg geldt een maximumsnelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 107 km per uur.

Snelheidscontrole

SOEST Maandagochtend heeft de politie van het district Eemland noord een snelheidscontrole gehouden op de Biltseweg. Van de 1800 voertuigen die werden gecontroleerd, reden er 52 te hard. Op de Biltseweg geldt een maximumsnelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 125 km per uur.

Controle verkeerslichten
SOEST Maandag rond het middaguur heeft de politie van het district Eemland noord een controle uitgevoerd bij de verkeerslichten op de Amsterdamsestraatweg, de Vredehoffstraat en Beckeringhstraat. Er werden 112 voertuigen gecontroleerd. Alle bestuurders hielden zich aan de verkeersregels.