Gemeente Maassluis

10-1-2001

Vergadering MSR op 16 januari

Op dinsdag 16 januari vergadert de Maassluise Sport- en Redreatieraad. De vergadering wordt gehouden in zaal De Logger van het stadhuis en begint om 20.00 uur.

Op de agenda staan onder meer de volgende punten:


· Ontheffing OZB voor sportaccommodaties
· Wijziging garantievoorwaarden

· Evaluatie behandeling begroting 2001
· Advies tennishal afronden

· Afronden evaluatie tennis bij CKC Maassluis
· Voortgang heroriëntatie subsidiebeleid
· Evaluatie Maassluise Sport- en Recreatieraad
· Nota Functie in Beeld

· Evalutatie huldiging Sportkampioenen 11 december 2000
Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor een ieder gelegenheid om aan de leden van de Maassluise Sport- en Recreatieraad vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van deze raad behoren en die niet op de agenda van deze vergadering staan.

Inspreken
Inspreken kan alleen over onderwerpen die wel op de agenda van de vergadering staan. Insprekers dienen om 20.00 uur aanwezig te zijn. De agendapunten waarover wordt ingesproken worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld.

Ter inzage
De bij de agendapunten behorende stukken zijn voor iedereen in te zien in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Voor het inzien van stukken is het informatiecentrum geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. De stukken liggen op vrijdagavond en zaterdag in de bibliotheek, tijdens de openingstijden van de bibliotheek. De bibliotheek is tijdelijk gehuisvest aan de Ibisstraat 1.