Rotterdam, 31 oktober 2000

INFRATECH: DE GROOTSTE VAKBEURS OP HET GEBIED VAN INFRASTRUCTUUR

Van 16 t/m 19 januari 2001 vindt in Ahoy' Rotterdam voor de 4de maal de vakbeurs InfraTech plaats. De verwachtingen voor deze beurs voor de Grond-, Water- en Wegenbouw zijn hooggespannen bij organisator Ahoy' Beurzen bv. Met een verbreed expositieprogramma, interessante excursies en een boeiend randprogramma zijn er voldoende ingrediënten om de positie van de beurs nog verder te verstevigen. Als snelst groeiende vakbeurs in Nederland biedt InfraTech 2001 straks ruim 30.000 m2 aan hooggekwalificeerde diensten en producten. En natuurlijk bevinden zich onder de 350 exposanten alle toonaangevende specialisten.

Helemaal vreemd is dat niet, gezien de enorme ontwikkeling die de Nederlandse Grond-, Water- en Wegenbouw met name de laatste jaren doormaakt. De aanleg van nieuwe wegen, het boren van tunnels, de bouw van viaducten, de aanleg van rotonden en overige straatwerken en bekabeling voor IT is een continu proces. De behoefte aan een platform dat al deze ontwikkelingen in beeld brengt is evident. Met ruim 350 exposanten, die klaar staan om de laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur te brengen, wordt de branche op haar wenken bediend.

InfraTech Innovatieprijs 2001, dè uitdaging voor ideeënmakers Alweer voor de derde maal in successie organiseert Ahoy' Rotterdam i.s.m. het vakblad Land + Water de InfraTech-Innovatieprijs 2001. Deze prijs is een ware uitdaging voor de ideeënmakers van Nederland om baanbrekende oplossingen of verbeteringen van infrastructurele knelpunten kenbaar te maken. Deze gratis inschrijving staat tot en met 20 november a.s. open voor individuen, ingenieursbureaus, bouwbedrijven, kennisinstituten, universiteiten, etc. Ook inzendingen van beroepsopleidingen zijn van harte welkom. Op vrijdag 19 januari zullen de uitreikingen plaatsvinden van de InfraTech Innovatieprijs en de daarmee samenhangende awards (w.o. ook de NSTT No Dig Award).

Informatie en competitie op Bestratingsfestival
Wederom presenteert de Nederlandse bestratingsbranche zich op de komende InfraTech met het InfraTech Bestratingsfestival. In de Scheldehal wordt op een terrein van ruim 1000 m2 op levendige wijze de gang van zaken bij de moderne wegenbouw aan het voetlicht gebracht. Met demonstraties, wedstrijden en veel aandacht voor vakmanschap, opleidingen, materialen en arbeids-omstandigheden.

Openingstijden
InfraTech 2001 is van 16 t/m 19 januari dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur, met op donderdag 18 januari een avondopening tot 22:00 uur.

Afdeling Communicatie Ahoy'