PERSBERICHT

Nina Brink gastspreker bij de Rotterdam School of Management

Rotterdam, 15 januari 2001 - Morgenmiddag, dinsdag 16 januari, om 17:00 uur zal mevrouw Nina Brink haar opwachting maken bij de Rotterdam School of Management. In het kader van het keuzevak

"E-Finance" zal Nina Brink, oprichter en voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van World Online, een korte presentatie geven en met de aanwezige MBA studenten in discussie gaan.

Sinds haar aftreden bij World Online heeft Nina Brink de publiciteit zoveel mogelijk gemeden. Voor de studenten van de internationale MBA programma's aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam, maakt zij echter een uitzondering. De tweedejaars MBA studenten zitten momenteel in de laatste fase van hun studie. In het vierde en laatste semester (eindigt eind februari) kiezen de MBA studenten een aantal keuzevakken waarin zij zich enkele weken verdiepen.

In het kader van het keuzevak "E-Finance" is Nina Brink uitgenodigd om met de studenten in discussie te gaan. Mevrouw Brink zal een korte inleiding geven waarna de MBA studenten in de gelegenheid zijn om vragen te stellen over World Online. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere de rol van "corporate governance", IPO, share-holding door oprichters, bestuur en medewerkers, en het einde van de dot-com boom in Europa.

GeĂŻnteresseerde journalisten kunnen de bijeenkomst bijwonen maar dienen zich vooraf aan te melden in verband met het beperkt aantal plaatsen. Gezien het internationale karakter van de RSM zal de voertaal van de presentatie en de discussie Engels zijn.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Zita Schwab
Coordinator Marketing & Communications
Tel: 010 - 408 22 22;
E-mail: zschwab@rsm.nl

# # #

De Rotterdam School of Management is de gerenommeerde business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gesitueerd in een kennisrijke omgeving, staat de Rotterdam School of Management garant voor innovatieve managementopleidingen. RSM biedt internationale full-time en part-time MBA programma's waarin meer dan 50 verschillende nationaliteiten zijn vertegenwoordigd. Daarnaast biedt de RSM een scala aan open en in-company management opleidingen voor managers in het bedrijfsleven, non-profit sector en overheid. Wereldwijd behoort de RSM tot de top van business schools.