Internatio-Müller N.V.

Rotterdam, 16 januari 2001

Drs. M.A. van Alphen treedt af als vice-voorzitter Raad van Bestuur De Raad van Commissarissen van Internatio-Müller N.V. maakt bekend, dat de heer Drs. M.A. van Alphen, wegens het bereiken van de 60-jarige leeftijd, tijdens de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 april 2001 zijn functie als lid en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Internatio-Müller N.V. ter beschikking zal stellen.

De heer van Alphen maakt sinds 1 januari 1983 deel uit van het Groepsbestuur, eerst als hoofddirecteur Financiële en Administratieve Zaken, en sinds 15 mei 1987 als lid van de Raad van Bestuur.

De Raad van Commissarissen heeft de heer van Alphen verzocht om zich tot medio 2002 ter beschikking te stellen als adviseur van de Vennootschap. Tevens zal hij de functie van voorzitter van het bestuur van de Stichting Centraal Pensioenfonds Internatio-Müller blijven uitoefenen.

De Raad van Commissarissen is de heer van Alphen veel dank verschuldigd voor zijn inzet ten bate van de vennootschap gedurende de lange achterliggende periode.