YourNews brengt PR-belangen onder bij Whizpr

Rotterdam, 16 januari 2001. Content Syndicator YourNews besteedt haar PR activiteiten uit aan PR-bureau Whizpr. YourNews is de Europese marktleider op het gebied van elektronische content. Content Syndication wordt door analisten gezien als één van de grootste groeimarkten van dit moment.

Over YourNews
YourNews biedt een unieke nieuwsvoorziening voor diverse digitale media zoals Internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws, op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. Inmiddels heeft YourNews tal van vooraanstaande nieuwsleveranciers als partners, waarvan het duizenden berichten per dag betrekt, vergaard door journalisten over de hele wereld. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klanten van YourNews zijn onder meer mobiele telefonie-aanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en ISP's.

YourNews is in 1997 opgericht door Jan van Ottele en heeft momenteel 135 werknemers. Het bedrijf heeft kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Londen en Frankfurt. YourNews is de eerste pan-Europese content syndicator en is inmiddels actief in Duitsland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, België.

Over Whizpr
Whizpr is een PR adviesbureau, gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT, Internet en New Economy. Het bureau is gevestigd in Wageningen en beschikt over gedegen kennis en ervaring met betrekking tot genoemde sectoren. Whizpr is bekend met de markt, het jargon, de gevoeligheden en de relevante media. Onder het motto 'not loud, just clear' beoogt zij een nuttige brugfunctie te vervullen tussen ICT- en Internetbedrijven enerzijds en relevante pers anderzijds. Naast YourNews hebben inmiddels vijf bedrijven hun PR-belangen ondergebracht bij het bureau, te weten Tplc Nederland, Remedy Corporation, BuyOnline, Tower Technology en The Customer Care Company.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over YourNews of Whizpr, neem dan contact op met;

YourNews Whizpr Talitha Czaikowski Ward van Beek 010-2660266 0317-410483

t.czaikowski@yournews.net info@whizpr.nl