Wolters Kluwer NV


mwolfs@wolters-kluwer.nl
M. Wolfs

Nieuw: www.hrnet.nl, www.or-info.nl, www.arboonline.nl

Datum: 16 januari 2001

Op 16 januari 2001 lanceert Samsom bv (Wolters Kluwer Nederland) drie nieuwe portals: www.hrnet.nl, www.orinfo.nl en www.arboonline.nl. Deze portals bieden een overzicht van alle essentiële informatie op het gebied van respectievelijk human resources, medezeggenschap en arbeidsomstandigheden, inclusief een actuele databank.

Hrnet, OR-info, Arbo Online
De portals bieden onder andere de volgende producten en diensten:
- Relevante wet- en regelgeving, inclusief een overzicht van verwachte aanvullingen en veranderingen,
- Adresgegevens van tal van organisaties zoals ministeries en uitvoeringsinstellingen,
- Een agenda met informatie over komende congressen, symposia en cursussen,
- Een uitgebreid overzicht van links naar bedrijven en instellingen,
- Het laatste nieuws,

- Handige tools die ondersteuning bieden bij de uitvoering van het dagelijkse werk,
- Een winkel voor het bekijken en bestellen van Samsom uitgaven. Al deze producten en diensten zijn gratis toegankelijk. Uiteraard is alle informatie specifiek toegespitst op het taakgebied van de human resource professional, het OR-lid of de arbo professional. Daarnaast is de Kenniskoerier ontwikkeld, een actuele databank die na betaling informatie biedt op het betreffende vakgebied.

De Kenniskoerier
De portals bieden toegang tot de Kenniskoerier, een databank. Deze maakt alle informatie die voor de dagelijkse werkzaamheden nodig is, op een toegankelijke wijze beschikbaar. Het voordeel van de Kenniskoerier is dat de informatie over het gezochte onderwerp, 'op maat' geclusterd wordt. Hoe gerichter de zoekopdracht hoe specifieker het antwoord. De databank bestaat uit een viertal modules waarin gezocht kan worden: Praktijkuitleg, Wet- en Regelgeving, Jurisprudentie en Adressen. Deze modules zijn onderling met elkaar verbonden. De Kenniskoerier is tot 1 mei 2001 gratis toegankelijk. Na 1 mei is deze alleen te raadplegen door betalende bezoekers. Belangstellenden kunnen zich via de site vrijblijvend registreren.

Samsom bv (Samsom bv maakt deel uit van Wolters Kluwer Nederland) 11-01-2001

Organisatie: Samsom bv

woonplaats: Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 34 932