Rotterdam, 16 januari 2001 - X-Hive Corporation heeft nieuw bloed aangetrokken in de personen van Amber Hoopes en Frans van Gils. Amber Hoopes wordt als Marketing- en PR-assistent bij X-Hive niet alleen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de X-Hive brand identity, maar ook voor alle communicatie-uitingen en marketingmaterialen. Na de opleiding Business Management werkte Hoopes bij Gerber Scientific Products in Connecticut, USA, waar ze verantwoordelijk was voor Marketing & Communications.

Frans van Gils wordt verantwoordelijk voor de vernieuwing en het onderhoud van X-Hive websites en het ontwerpen van digitale en niet-digitale media. Als 'webmuskateer' zal hij werkzaam zijn op het snijvlak van webmaster en marketeer. Van Gils werkte voorheen als freelance webdesigner en webmaster voor onder andere WDS.

Over X-Hive
X-Hive Corporation is een innovatieve onderneming in XML-databasetechnologie. Met X-Hive/DB, het product van X-Hive Corporation, kunnen applicatieontwikkelaars XML-documenten snel opslaan, zoeken en ophalen. X-Hive/DB is schaalbaar en ondersteunt open standaards, waardoor het programmeren en integreren eenvoudig is. X-Hive/DB kan het kleinst denkbare element direct localiseren en ophalen uit grote documenten of verzamelingen documenten. Hiermee onderscheidt deze database zich van andere oplossingen voor XML-opslag en is uitermate geschikt voor uitgevers en ontwikkelaars van systemen voor content management. X-Hive Corporation is een actief lid van het World Wide Web Consortium (W3C) en is gevestigd in Rotterdam.