TopTier Software Benelux opent nieuw kantoor met Europees trainingscentrum Opleidingscentrum voor innovatieve technologieën van TopTier voor zijn klanten, partners en eigen werknemers

Rotterdam, 16 januari 2001 - TopTier Software, een toonaangevend leverancier van e-business unificationtechnologieën en -producten, kondigt vandaag de opening aan van zijn nieuwe en grotere Benelux-kantoorruimte en zijn nieuwe Europees trainingscentrum in Capelle aan de IJssel. Dit centrum staat volledig ten dienste van de klanten, partners en werknemers van TopTier in heel Europa.

TopTier opende zijn vestiging in de Benelux in september 1998 en levert zijn Unification Platform & Portal-oplossingen aan bedrijven die geïnvesteerd hebben in ERP- en CRM-technologieën en een manier zoeken om via het internet deze technologieën op het bureaublad van een computer te kunnen integreren. Klanten van Top Tier Benelux zijn onder andere KPN Netwerk Bouw, Philips en Overtoom.

Over TopTier
TopTier Software, Inc. is een toonaangevend leverancier op het vlak van integratie van e-business technologieën en -producten. Deze technologieën kunnen gegevens die opgeslagen zijn in documenten, interne en externe databanken van bedrijven, websites en allerlei andere gegevensbronnen, met elkaar verbinden, in verband brengen en tot een logisch, consistent en overzichtelijk geheel aan gebruikers, aanbieden.

De eBusiness Integration Portal?-softwareproducten van TopTier zijn speciaal ontwikkeld om vrijwel alle partijen waarmee een bedrijf te maken krijgt, klanten, verkopers, leveranciers, maar ook de eigen werknemers, in staat te stellen geïntegreerde informatie direct te bekijken, te bewerken en te wijzigen dankzij een intuïtieve en efficiënte portaal-interface. Dankzij de gepatenteerde HyperRelational?-technologie van TopTier kunnen gebruikers via een simpel Drag & Relate?-proces stukken informatie en gegevens die afkomstig zijn uit verschillende software-applicaties en gegevensbronnen heel eenvoudig bekijken, bewerken, wijzigen, wissen enz... Dankzij het gebruik van de producten van TopTier kunnen bedrijven en bedrijfstakken dan ook beter samenwerken en door deze unieke integratiecapaciteit op een heel eenvoudige wijze een real-time gegevensstroom creëren tussen werknemers, zakenpartners en klanten. Dit alles met minimale aanpassingen aan de bestaande IT-infrastructuur.

De HyperRelational?-technologie van TopTier wordt in heel wat verschillende applicaties van toonaangevende softwarebedrijven toegepast zoals bv. in mySAP van SAP en iBaan van Baan . Opgericht in 1996 is TopTier Software een privé-bedrijf waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in San Jose, Californië.

Wenst u meer informatie over TopTier Software, bel ons dan op het nummer +31 (0) 10 2355 851
Wij nodigen u natuurlijk graag uit voor een bezoek aan onze website: www.toptier.com.

© Auteursrecht 2000, TopTier Software Inc., Enterprise Integration Portal, eBusiness Integration Portal, iViews, Drag & Relate, Point of View Navigation, en TopTier zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van TopTier Software Inc. in de Verenigde Staten van Amerika en overal elders ter wereld. Alle andere namen kunnen handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.