Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.30 uur
Aanhoudingen

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG De politie heeft dinsdag 16 januari jl. twee mannen (20 en 22 jaar) uit Amsterdam aangehouden. De mannen worden verdacht van diefstal bij een bedrijf in Bunschoten/Spakenburg. Begin januari werd in totaal voor ongeveer f 100.000 aan computers/software gestolen. Een gedeelte van de goederen werd in de woningen van de verdachten teruggevonden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Boos

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Surveillerende agenten werden vannacht rond een uur op de Molenstraat aangesproken door een 28-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg. De man zei dat hij even daarvoor geslagen was door zijn buurman. Toen agenten de gegevens van de aangever wilde noteren, werd de man boos. Hij sloeg naar de agenten en beledigde hen. Hierop werd de man aangehouden. In de politieauto spuwde hij naar de agenten en probeerde hen te schoppen. De man is ingesloten in het politiebureau.

Doorrijden

BAARN - Een 25-jarige inwoonster van Baarn kwam gisteravond op het politiebureau aangifte doen. De vrouw was op donderdagmiddag 18 januari omstreeks half vier op de Lepelaarstraat gesneden door een auto. De vrouw die op een bromfiets reed, kwam hierdoor ten val. Zij raakte licht gewond, de bromfiets raakte licht beschadigd. De onbekend gebleven bestuurder/bestuurster is zonder zich te bekommeren om het slachtoffer doorgereden. Het ging hierbij om een kleine rode auto.
De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie van Baarn via 0900-8844.