Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 16-01-2001 Persbericht district Aa en Dommel

ZAKKENROLLEN, Vught

Maandagmiddag heeft een 78-jarige vrouw uit Vught aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was maandagmiddag boodschappen aan het doen in een winkel aan het Marktveld in Vught. Toen ze haar boodschappen wilde betalen bleek haar portemonnee uit haar tas te zijn gestolen.

FOUTPARKEERDERS, Boxtel

Maandagavond zijn 7 foutparkeerders bekeurd. De bekeuringen vielen op het Stationsplein in Boxtel. Parkeerders dienen hun auto te parkeren op de parkeerterreinen aan de Parallelweg Noord of aan de van Salmstraat. Voor het NS-station zijn enkele taxistandplaatsen.

AANHOUDINGEN MET GESTOLEN AUTO, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee personen, 26-jarige vrouw en een 18-jarige man, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. Het tweetal werd op de A2 onder Boxtel aangetroffen met een in Geldrop gestolen auto. Het tweetal was zonder benzine komen te staan. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

VROUW AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, Helvoirt

In de nacht van maandag op dinsdag is een 29-jarige vrouw uit Oss aangehouden. De vrouw werd op de Udenhoutseweg in Helvoirt aangetroffen in een auto. Deze auto bleek in Den Bosch gestolen te zijn. De vrouw is voor verder onderzoek ingesloten.

INSLUIPING, Vught

Maandagmiddag heeft in een woning aan de Boxtelseweg in Vught maandagmiddag een insluiping plaats gevonden. Men kwam binnen door een niet afgesloten deur. Een aantal kasten werd doorzocht. Enkel sieraden werden gestolen.

CONTROLE SNELHEID, Sint Oedenrode

Dinsdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 396 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 31 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/u.