Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 17-01-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 81 jarige vrouw uit Boxmeer is woensdagmorgen rond 11.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de van Coothstraat in Boxmeer. Zij startte de auto terwijl het portier aan haar zijde nog openstond. De auto begon echter direct achteruit te rijden waardoor het slachtoffer uit de auto viel. Haar auto botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto. Waarschijnlijk heeft zij de auto gestart zonder gebruik te maken van de koppeling. De vrouw is met schaafwonden aan haar been voor onderzoek naar het Maasziekenhuis gebracht.

HENNEPPLANTEN INBESLAGGENOMEN

Op een zolder van een woning aan de Broek in Wanroij heeft de politie woensdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen. De politie nam 341 planten en bijbehorende apparatuur zoals lampen, dompelpomp en schakelkast inbeslag. De 55 jarige huurder van de woning is aangehouden en verhoord. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

VERKEER

Op de Stoofweg in Grave bekeurde de politie dinsdag 4 bestuurders die geen gordel droegen en 1 persoon die geen rijbewijs kon laten zien. Een bestuurder kreeg een bekeuring omdat hij met dichtgevroren ruiten reed. Op de Grotestraat in Cuijk zijn dinsdagmiddag 9 bestuurders bekeurd die geen gordel droegen en 1 bestuurder die geen rijbewijs bij zich had. Afgelopen week heeft de politie tijdens verschillende surveillancediensten 12 bestuurders bekeurd die reden terwijl de ruiten van hun auto dichtgevroren waren.. De politie zal hier de komende dagen extra aandacht besteden. Een boete voor rijden met dichtgevroren ruiten bedraagt f. 120,-.

DIEFSTAL AUTO

Dinsdagmiddag is tussen 14.45 en 15.45 uur vanaf de Markt in Cuijk een grijze Mitsubitshi Pajero gestolen. De auto, kenteken VF-86-JZ, stond geparkeerd op de parkeerplaats.