Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 17-01-2001 Persbericht district Aa & Dommel

ONGEVAL LETSEL

Vanochtend is een 34-jarige man uit Geldrop met zijn auto tegen een brugpijler gebotst, nadat hij van de weg was geraakt. Het gebeurde op de A2 ter hoogte van de Esscheweg bij Boxtel. De man sprong ongedeerd uit zijn auto, en liep de rijbaan op, waarop hij werd aangereden door een vrachtauto. Passerende automobilisten pakten de man, die weer opstond, daarop vast. Een 41-jarige Boxtelse botste vervolgens met haar auto achterop de vrachtauto. Zij raakte niet gewond. De Geldroppenaar werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch overgebracht.

AUTO OVER DE KOP

Dinsdagavond is op de A2 bij Boxtel een auto over de kop geslagen. Er raakte niemand gewond. De 33-jarige chauffeur uit Amsterdam haalde een vrachtwagen in en kwam door onbekende reden dwars op de weg te staan, waarbij hij de vrachtauto licht raakte, de auto kwam vervolgens op zijn kop terecht. De - nieuwe - auto werd geheel vernield.

INBRAAK BEDRIJF

Dinsdagavond is er ingebroken in een autobedrijf aan de Schouwrooij in Boxtel. De kas was verdwenen. Later die avond kon de politie een medewerker van het bedrijf als verdachte in zijn woning aanhouden. Het gaat om een 22-jarige Gestelaar. Hij is vanochtend in verzekering gesteld.

In een bakkerij in de Hoofdstraat in Schijndel is vannacht ingebroken. Via het rolluik aan de achterzijde is men binnengekomen. Er verdween een geldbedrag van enkele honderden guldens uit de kassa, ook de fooienpot werd gestolen. Even later kwam er een melding dat er was ingebroken in een bakkerszaak aan het Mercuriusplein in Berlicum. De deur aan de voorzijde werd opengebroken. Er verdween een bedrag van enkele honderden gulden uit de kassa.

TWEE AUTOS GESTOLEN

Bij een autobedrijf aan de Zijweg Dungen in Schindel zijn vannacht twee VW(s Passat gestolen. Het gaat om een grijze Passat met het kenteken RT-TL-29 en een rode met het kenteken TX-PB-37.