Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmiddag 17 januari 2001
15:39 woensdag 17 januari 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

ASSEN / DWINGELOO / NORG / GIETEN / HOOGEVEEN

Je zou bijna de conclusie kunnen trekken dat er in Drenthe een klusser bezig is. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op vijf plaatsen in de provincie onderdelen van autos gehaald.
In Assen is van een voorbumper van een Mercedes gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Industrieweg. In de Parmentierstraat in Hoogeveen trof de eigenaar van een BMW zijn auto woensdagmorgen aan op blokken en een krik. Alle vier wielen met lichtmetalen velgen waren verdwenen. In de Stationsstraat in Gieten raakte een Mercedesrijder de ster van zijn auto kwijt. Een bewoner van De Weiden in Dwingeloo ontdekte woensdagmorgen dat de vier wieldoppen van zijn Peugeot verdwenen waren . De man had zn auto op zijn eigen erf achter de woning gestald. Uit een geparkeerde auto aan de Eenerstraat in Norg is dinsdagnacht een radardetector gestolen. De politie vermoedt geen verband tussen de vijf zaken.

ASSEN

Een 52 jarige fietsster uit Assen is woensdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rode Heklaan in haar woonplaats. Ze kreeg op de voorrangskruising geen vrije doorgang van een 62 jarige automobilist uit Assen. De vrouw mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

MEPPEL

De 46 jarige eigenaar van een zaak aan de J. van Oldebarneveldstraat in heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een snoepautomaat die op de stoep voor de zaak stond. De ongeveer tachtig kilo wegende automaat die nog voor tweederde vol met snoep zat is dinsdagavond in zijn geheel weggehaald. De winkelier schat de schade op zon 3000 gulden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe