Horses of the Dutch



INDOOR NOORDOOSTPOLDER 2001
Vele paardensportliefhebbers vragen zich af waarom er nog niets is gepubliceerd over het indoor noordoostpolder 2001, een jaarlijks weerkerend paardensport spektakel dat 9 dagen duurt en een zeer hoog paardensportief gehalte heeft. Reeds 16 jaar achtereen vond dit Indoor in februari of maart plaats. Echter sinds kort worden ook de provinciale- en Nederlandse indoorkampioenschappen in deze periode gehouden.
Vele ruiters uit de nederlandse (sub)top zullen aan deze kampioenschappen deelnemen en daardoor wellicht verstek laten gaan bij de Emmeloordse indoorwedstrijden.Daardoor zou een flink deel van de aantrekkingskracht van dit indoor, zowel voor sponsors, deelnemers en bezoekers verloren gaan. Daarom heeft de indoorcomissie besloten om het jaarlijkse indoor te verplaatsen naar januari. Helaas is dat voor 2001 niet meer haalbaar, zodat pas in 2002 weer een echt groot indoor noordoostpolder zal worden georganiseerd.
Om te voorkomen dat het indoor door een jaar over te slaan in de vergetelheid raakt, zal er toch op 17 t/m 20 maart een wat kleiner opgezet paardensport evenement plaatsvinden, dat in grote mate bestemd zal zijn voor het publiek. Aan de organisatie ervan wordt thans hard gewerkt. Naar het zich thans laat aanzien echter, zal er een clinic gegeven worden op 20 maart door olympisch kampioen JEROEN DUBBELDAM. Dubbeldam is tegenwoordig, na het behalen van zijn olympische titel in Australie een echte publiekstrekker geworden en de indoororganisatie denkt dat dat in Emmeloord niet anders zal zijn. Verder wordt er gewerkt aan een familiedag, een managedag en menwedstrijden want ook de mensport mag zich in een sterk groeiende belangstelling verheugen. Als U op de hoogte wilt blijven van de voortgang van de organisatie kunt U op elk moment terecht op de website van de vrijwilligersorganisatie. www.indoornoordoostpolder.com

Namens de indoorcie.
P.T. de Valois
indoor@indoornoordoostpolder.com



©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer